Wat is mijn dak waard? Maak kennis met de dak scan!

Ben jij benieuwd wat jouw dak waard is en wat de mogelijkheden zijn voor jou op het gebied van zonnepanelen en verduurzamende opties? WTC Leeuwarden, Energie Inspectie en European Solar slaan de  handen ineen en hebben binnenkort een mooie en duurzame actie voor de leden van WTC Leeuwarden. Begin van dit jaar ontving Evert Jan Schouwstra de internationale WTC duurzaamheidsprijs. Met deze actie willen wij dat vieren.

Dak scan en verduurzamingadvies
European Solar heeft een hele mooie tool ontwikkeld waarmee je snel en gemakkelijk kan berekenen hoeveel  zonnepanelen er op je dak passen en wat het oplevert. Met de tool die is  ontwikkeld kun jij snel kijken naar de mogelijkheden op je dak en kun je advies krijgen om verder te  verduurzamen. De dak scan heeft normaal gesproken een waarde van € 250,- maar voor leden van het WTC is deze gratis. Als er iemand na de scan nieuwsgierig is geworden naar de mogelijkheden dan kun je bij Energie Inspectie terecht voor allerlei diensten op gebied van energieprestatie en verduurzaming.

Energie Inspectie
Energie Inspectie houdt zich dagelijks bezig met verduurzamingsadvies voor de zakelijke en particuliere markt. Denk hierbij aan woningen en utiliteitsbouw zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, en overige bedrijfspanden. Zij bieden een breed aanbod aan diensten om u het gehele verduurzamingstraject te kunnen ondersteunen en begeleiden. Van een nieuwbouwplan tot de aanvraag van energiebesparende subsidies. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op.

Chris van der Wal
Energie Inspectie
Email Chris
0625032351

Gerard Scheper
European Solar
Email Gerard
0638156501

Joost Poutsma
WTC Leeuwarden
Email Joost
0610034532

Laat een reactie achter