Virtuele handelsmissie Savannah / USA

Intro

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert  samen met het WTC Savannah een Virtuele Handelsmissie naar Savannah/VS waarbij wij Nederlandse bedrijven gaan koppelen aan bedrijven uit deze stad en/of land.

Savannah, Georgia USA ligt aan de zuidoostkust van de Verenigde Staten. Deze locatie aan de Atlantische Oceaan biedt de vrijheid om op wereldschaal te opereren met toegang tot de derde drukste en snelst groeiende haven van het land: Georgia Ports Authority.
Savannah is de snelst groeiende industriële markt in de Verenigde Staten. Binnen een straal van 480 kilometer van Savannah zijn er 11 grote metrogebieden, acht grote internationale luchthavens, vijf grote havens en 34,6 miljoen inwoners. Savannah’s nationaal “top-ranked” snelweg systemen zetten, samen met een voortreffelijke rail infrastructuur je in direct bereik van deze regio, niet alleen voor de internationale handel en voor de beroepsbevolking, maar ook voor de 18 gebiedshogescholen en universiteiten – van creatieve kunsten tot engineering – die actief meer dan 65.000 studenten voorbereiden.

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Amerikaanse gesprekspartners worden door het WTC Savannah geselecteerd uit hun bestaande netwerken. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van dit contact ligt daarna dan bij u als ondernemer en zult u zelf moeten afstemmen.

  • Aanmelden via aanmeldformulier, u krijgt van ons een dig. vragenformulier om in te vullen (t.b.v. uw bedrijfsprofiel en het profiel van het “ideale bedrijf” wat u zoekt)
  • Aan de hand van dit profiel volgt een (online) intake met het WTC
  • Deze intake wordt gedeeld met de uitvoerende organisatie in het betreffende land om de juiste partners te vinden.
  • In de week voorafgaand aan deze Virtuele Handelsmissie ontvangt u het programma van de afspraken.
  • Maximaal 6 gesprekken per deelnemer
  • Maximaal aantal deelnemers aan deze Virtuele Handelsmissie: 10
  • Platform: Keuze uit Microsoft teams, Google Meet of Skype
  • Voertaal tijdens de sessie is in principe Engels
  • De deelname is gratis, de bijdrage in de kosten bedraagt € 200,- ex BTW per gevoerd gesprek (met een maximum van 6 contacten), dit te voldoen bij het vaststellen van de definitieve afspraken agenda.

Programma

Laat een reactie achter