Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Moskou Moscow

Intro

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 februari 2021 samen met het WTC Moscow, de Kamer van Koophandel Moscow, de stad Moscow een Virtuele Handelsmissie naar MOSKOU / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

De bevolking van de Russische agglomeratie in Moskou overtreft 17 miljoen mensen (waarmee het de 17e grootstedelijke agglomeratie ter wereld is) en met de regio Moskou omvat het ongeveer 20 miljoen mensen.

Moskou staat op de derde plaats van de Europese steden en één van de 15 grootste steden ter wereld wat betreft consumentenuitgaven. De economische structuur van de stad is vergelijkbaar met de GRP-structuur van grote stedelijke agglomeraties. De grootste bijdrage aan de GRP van de stad wordt geleverd door de handelssector (circa 32% van de GRP) en de zakelijke dienstverlening (22% van de GRP). De industrie is goed voor 19% van de bruto toegevoegde waarde (inclusief productie – ongeveer 15%).

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Russische gesprekspartners worden door het WTC aldaar geselecteerd uit hun bestaande netwerken. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van dit contact ligt bij u als ondernemer en kunt u dan zelf afstemmen.

 • Procedure:

  • Aanmelden via het aanmeldformulier, uiterlijk tot 4 december 2020, u krijgt van ons een vragenformulier om in te vullen (t.b.v. het bedrijfsprofiel en het profiel van het “ideale bedrijf” wat u zoekt)
  • Het bedrijfs- en zoekprofiel dient uiterlijk 8 december 2020 bij ons binnen te zijn

  Aan de hand van dit profiel volgt een (online) intake met het WTC, van 9 t/m 16 december.

  • Presenteren van de long-list uiterlijk in week 2-2021, daarna in overleg vaststellen van de short-list, def. 20 januari 2021
  • Aan de hand van deze shortlist worden gesprekken ingepland
  • In de week voorafgaand aan deze Virtuele Handelsmissie ontvangt u het programma van de afspraken.

    

   Aanvullende informatie:

   • Maximaal 6 gesprekken per deelnemer
   • Maximaal aantal deelnemers aan deze Virtuele Handelsmissie: 10
   • Het WTC stelt het platform “Dutch Webcast” beschikbaar. Deelnemers krijgen een unieke code toegezonden om in te loggen.
   • Voertaal tijdens de sessie is in principe Engels
   • Kosten voor deelname: € 850,- ex BTW. te voldoen bij aanmelding. Indien blijkt dat de search onvoldoende resultaat oplevert (naar oordeel van het WTC) vindt restitutie plaats van bijdrage.

   

Programma

10.00-12.00 uur   
Informerend webinar over Moskou / Rusland, wat doe je wel en wat niet, hoe doe je zaken in Rusland, cultuurverschillen en andere relevante informatie

10.00-12.00 uur
Twee individuele matchmaking gesprekken á 1 uur met na afloop een afsluitende evaluatie met het WTC Leeuwarden

10.00-12.00 uur
Twee individuele matchmaking gesprekken á 1 uur met na afloop een afsluitende evaluatie met het WTC Leeuwarden

10.00-12.00 uur
Twee individuele matchmaking gesprekken á 1 uur met na afloop een afsluitende evaluatie met het WTC Leeuwarden

Laat een reactie achter