Trends in Export 2020

– MEDEDELING – 

Gezien de recente ontwikkelingen m.b.t. het corona-virus in NL is dit evenement afgelast door de organisatoren. De bedoeling is om ergens na de zomer het event alsnog te houden. Nadere info volgt.

 

 

WTC partner Atradius en evofenedex organiseren op 25 maart in de Johan Cruijf Arena de bijeenkomst Trends in Export. Laat u inspireren door sprekers als Rob de Wijk, Jan Lammers en Rutger Mollee. Vergroot uw kennis over handelspolitiek en het effect op de wereldmarkt door onder andere een subsessie bij te wonen over China, de VS of het VK. Bekijk hier het programma.

Wij vinden dit voor ons een uitgelezen netwerkevenement en hebben daarom besloten om bij voldoende belangstelling (minimaal 10 personen) een bus in te zetten om gezamenlijk te reizen. Dit biedt u de gelegenheid om te netwerken, zowel op de bijeenkomst als tijdens de reis. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, de kosten voor vervoer bedragen €50,- p.p. voor leden en €75,- p.p. voor niet-leden.

Programma:

10.15 uur              verzamelen bij WTC Leeuwarden (kosteloos parkeren op parkeervak A1)

10.30 uur              vertrek naar Amsterdam

12.30 uur              aankomst Amsterdam, lunch

13.15 uur              start programma (zie link hierboven)

18.30 uur              vertrek naar Leeuwarden

20.30 uur              aankomst Leeuwarden

Aanmelden kan tot uiterlijk t/m 13 maart via contactpersoon Liset Adnan-Eertman (via wtc@wtcl.nl) o.v.v. Deelname Trendsinexport.

Laat een reactie achter