Toptalent aantrekken uit Boston: MIT European Career Fair (ECF)

Van 14 t/m 18 februari 2019 is de Career Fair van de MIT in Boston
www.ecf.fairsey.com 

De European Career Fair (ECF) wordt voor de 23e keer georganiseerd. Als gezamenlijk initiatief van de gemeente Leeuwarden, gemeente Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Zernike Campus en het International Welcome Center North willen we deze week het animo voor deze Career Fair in kaart brengen. We willen graag weten of  uw organisatie geïnteresseerd is om mee gaan.

Welke kans biedt deze beurs uw bedrijf of organisatie?

  • Een gezamenlijke reis naar Boston voor de Career Fair is interessant als u contacten zoekt in Boston, een eerste netwerk wil aanleggen en toptalent wilt aantrekken.
  • Ontmoet, studenten en young-professionals van universiteiten uit de omgeving van Boston en kijk wat zij voor u kunnen betekenen.
  • Denk aan professionals op het gebied van Computer Sciences, Artificial Intelligence, Chemical Engineering, Materials Science and Engineering, Technical Sciences, Mechanical Engineering of Applied Physics.
  • Een side-programma dat u de kans biedt Boston en haar mogelijkheden te ontdekken.
  • Samen reizen maakt de reis relatief voordelig (er zijn al kortingen bedongen voor hotel, vlucht en beursdeelname.
  • Er komen veel kandidaten van zowel Harvard als MIT. De deelnemers van de delegatie van vorig jaar hebben veel succesvolle matches kunnen realiseren.

Programma

Het programma wordt nog vormgegeven. De basis van het programma zijn onder andere: de Career Fair op zaterdag en de ingeplande één op één interviews op zondag en maandag. Daarnaast wordt getracht diverse informatie en netwerkmomenten te organiseren. Het gehele initiatief komt vanuit academic transfer en onder de vlag van Inholland. Het overige programma met o.a. bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en Boston biedt veel inzichten over zaken doen in het Oosten van de VS en vele netwerkmogelijkheden.

Interesse?

Mocht u eventueel geïnteresseerd zijn en wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in de gezamenlijke reis, neem dan uiterlijk maandag 7 januari contact op met Heleen Mulder (Internationale Zaken Gemeente Groningen). Telefoonnummer: +31 (0)6 55 42 68 49, E-mailheleen.mulder@groningen.nl

Laat een reactie achter