Spreekuur Internationaal Zakendoen – Groningen

Wilt u met uw bedrijf ook groei realiseren door te gaan exporteren of focus en structuur aanbrengen bij uw export- activiteiten? U denkt erover te beginnen met exporteren of een nieuwe buitenlandse markt te betreden. Loopt u rond met vragen over internationaal zakendoen?

U bent van harte welkom bij het spreekuur internationaal zakendoen van World Trade Center! Eens in de twee weken kunt u ons spreken bij de WTC desk in het International Welcome Center North (IWCN) te Groningen.

Het bezoek van ons spreekuur is uiteraard kosteloos. Wij kunnen ook op een ander voor u geschikt moment een afspraak maken.

Een gesprek is vrijblijvend, inschrijven is wel noodzakelijk. Hiermee voorkomen wij dat u moet wachten en kunnen onze experts/coaches zich op uw bezoek voorbereiden. Voor een eerste kennismaking met onze coaches klik hier.

De gesprekken worden op de volgende tijdstippen gevoerd:

  • 09:30 – 10:15 uur
  • 10:15 – 11:00 uur
  • 11:00 – 11:45 uur
  • 11:45 – 12:30 uur

In gesprek met een expert/coach van het WTC wordt uw vraag besproken en gekeken hoe u verder geholpen kan worden. Dit kan betekenen dat u wordt doorverwezen naar specifieke organisaties of dat een bedrijf gebruik kan maken van diverse instrumenten die het WTC samen met partners aanbiedt bij zowel exporteren als importeren zoals: coaching, B2B partner scans, marktonderzoek, juridische ondersteuning, logistieke ondersteuning, deelname aan handelsmissies en kennis vergroten via workshops of cursussen.

Ja, graag reserveer ik voor een gesprek.

U kunt een afspraak maken bij Henk Veldhuizen: 058-294 1632 of mailen naar h.veldhuizen@wtcleeuwarden.nl

Datum en tijd:

11 april 2018

Van: 09:30
Tot: 12:00

Locatie:

WTC desk Groningen (kantoor IWCN)
Gedempte Zuiderdiep 98
9711 HL Groningen

Contactgegevens:

WTC Leeuwarden

Geen reacties

Geef een reactie