Spreekuur Internationaal Zakendoen

Wilt u met uw bedrijf ook groei realiseren door te gaan exporteren of focus en structuur aanbrengen bij uw exportactiviteiten? U denkt erover te beginnen met exporteren of een nieuwe buitenlandse markt te betreden? Loopt u rond met vragen over internationaal zakendoen?

U bent van harte welkom bij het spreekuur internationaal zakendoen van World Trade Center Leeuwarden!

Het bezoek van ons spreekuur is uiteraard kosteloos. Wij kunnen ook op een ander voor u geschikt moment een afspraak maken.

Een gesprek is vrijblijvend, inschrijven is wel noodzakelijk. Hiermee  kunnen onze experts/coaches zich op uw bezoek voorbereiden. Klik op de link voor een eerste kennismaking met onze coaches.

In gesprek met een expert/coach van het WTC wordt uw vraag besproken en gekeken hoe u verder geholpen kan worden. Dit kan betekenen dat u wordt doorverwezen naar specifieke organisaties of dat een bedrijf gebruik kan maken van diverse instrumenten die het WTC samen met partners aanbiedt bij zowel exporteren als importeren zoals: coaching, B2B partner scans, marktonderzoek, juridische ondersteuning, logistieke ondersteuning, deelname aan handelsmissies en kennis vergroten via workshops of cursussen.

Ja, graag reserveer ik voor een gesprek.

U kunt een afspraak maken via 058-294 1610 of mailen naar wtc@wtcleeuwarden.nl.

Laat een reactie achter