WTC Leeuwarden gaat in zee met Exportclub Noord

Op 4 februari had de Exportclub Noord haar aftrapbijeenkomst in Assen. Om nóg meer ondernemers aan elkaar te verbinden en de export van het noorden een boost te geven gaat de Exportclub Noord samenwerken met het WTC. Beide clubs sluiten naadloos op elkaar aan: het WTC verbindt ondernemers met zakenpartners in binnen- en buitenland, biedt kennis en begeleidt bedrijven op internationaal gebied; de Exportclub is een netwerk dat inspireert door van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen op het gebied van internationale handel.

Het WTC en de Exportclub Noord gaan samen een of meerdere evenementen organiseren en bieden daarnaast een combinatie-lidmaatschap aan. De Exportclub Noord heeft een aantal nieuwe bijeenkomsten aangekondigd, waaronder het grootste export-evenement voor 2020 in Noord-Nederland: “Be Smart Be International”. Dit congres wordt gehouden op 11 september in de Energy Barn in Groningen en heeft als thema ‘De impact van de geopolitiek op de economie en internationale handel’. Een uiterst actueel onderwerp in tijden van Brexit, een handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China en een nieuwe EU-commissie die heeft aangekondigd meer gebruik te moeten maken van haar economische macht.

Meer informatie:
Exportclub Noord, Mercedes Prinsen (voorzitter), T: 06-52316013, E: m.prinsen@zechsal.eu
World Trade Center Noord-Nederland, Evert Jan Schouwstra (directeur), T: 06-10034513, E: e.schouwstra@wtcl.nl

Bent u benieuwd naar de voordelen van een gecombineerd lidmaatschap? Neem dan contact op met ons: 058 – 294 1610 | wtc@wtcl.nl

 

Laat een reactie achter