Promotiedagen Groningen

Ontmoet ons op hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland!

De Promotiedagen is hét event voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet je in twee dagen wat er speelt in ondernemend Noord-Nederland. Je mag dan ook niet ontbreken!

Nieuw dit jaar is het Exportplein. In een klein theater krijg je tips en tricks aan de hand van praktische voorbeelden en je kunt direct contacten leggen tijdens een aantal netwerkbijeenkomsten. Rondom het theater staan partijen die je op weg kunnen helpen in een nieuwe markt. Wij zijn hier vertegenwoordigd.

Heeft u vragen over internationaal zakendoen? U kunt bij onze stand (6001) terecht voor al uw vragen. Wij bieden allerlei instrumenten om te coachen, partnersearches, marktonderzoeken of het kosteloze traject Starting International Business. Ook organiseren wij geregeld handelsmissies naar bijvoorbeeld Polen, Mexico & China.

Laat een reactie achter