Promotiedagen 2021

Intro

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

GRATIS Partnersearch Quickscan
Tijdens de Promotiedagen biedt World Trade Center Noord-Nederland de aanwezige bedrijven de kans om een Partnersearch Quickscan uit te laten voeren. We zullen ter plaatse een aantal potentiële partners in het buitenland zoeken via onze uitgebreide database. Hiermee tonen we de kracht van ons netwerk en geven we een inkijkje in de mogelijkheden die World Trade Center Noord-Nederland kan bieden. Uiteraard kunt u de resultaten van de Partnersearch Quickscan gebruiken om uw activiteiten uit te breiden naar de betreffende regio.

LIVE presentaties
Tijdens de promotiedagen worden op woensdag 10 november twee presentaties verzorgd waarbij internationalisering een onderwerp is:
  • 14:00 uur – Lezing in de PD Arena door S&S Systems, CJ2Hosting BV en WTC Noord Nederland.
    Thema: Procesoptimalisatie, 50% efficiencyvergroting door duurzame procesoptimalisatie en internationalisering. In deze sessie gaat Jeroen Kleef in op procesoptimalisatie, Jan Tammeling hoe datacentra de verbindende factor zijn en geeft Evert Jan Schouwstra zijn visie op internationalisering en duurzaamheid en hoe deze twee thema’s elkaar kunnen versterken.
  • 17:15 tot 18:00 uur – Live podcast EXPORTVERHALEN in de PD Arena.
    Op de beurs interviewt Evert Jan Schouwstra, Bertus Jan Epema van BUKU en Jeroen Kleef van S&S systems. Mooie anekdotes worden verteld over hun belevenissen in Namibië, Suriname, Malawi, Polen, Hongarije, Frankrijk en China. Kortom een sessie vol cultuur en exportervaringen.

We zien u graag bij onze stand 6043 op de Promotiedagen!