Oriëntatiereis naar de New Tech 2020 beurs in Israël

Van 25 tot en 29 mei organiseert het World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met de Provincie Fryslân en Gemeente Smallingerland een oriëntatiereis naar Israël.  

De New Tech 2020 Exposition is de grootste en belangrijkste expositie van de Hi-Tech en Elektronica sector in Israël. Israël behoort tot de belangrijkste aanbieders van dergelijke producten in de wereld. De nieuwste ontwikkelingen worden daar gepresenteerd. Voor veel van onze bedrijven een bron van inspiratie en contacten. De belangrijkste spelers op dit gebied presenteren zich daar voor duizenden bezoekers.

Naast een bezoek aan deze beurs bieden wij matchmaking mogelijkheden aan, een bezoek aan Jeruzalem en zullen er netwerkbijeenkomsten zijn met de Nederlandse Ambassade en de Gemeente Kiryat Ono.

 

Voorlopig programma

25 mei – reisdag, sight seeing Tel Aviv/ Jaffa en netwerkbijeenkomst op de Nederlandse Ambassade

26 mei – beursdag en ’s avonds vrij programma 

27 mei – beursdag en namiddag een netwerk evenement en bezoek aan Kiryat Ono, ontvangst door Burgemeester. Kiryat Ono is partnerstad van Gemeente Smallingerland

28 mei – matchmaking programma en bezoek met diner aan Jeruzalem 

29 mei – terugreis dag

 

Meer informatie kunt u lezen in onze BROCHURE

De kosten incluis vlucht (economy class), 4 sterren hotel (4 nachten) en organisatiekosten worden geschat op € 2.500,- per persoon. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oriëntatiereis, neem dan contact op met Evert Jan Schouwstra. e.schouwstra@wtcl.nl

High-tech industrie in Israel

Technologie in Israël is een van de meest ontwikkelde sectoren in het land. In 2019 werd Israël door de Bloomberg Innovation Index gerangschikt als het op vier na meest innovatieve land ter wereld. De Israëlische high-tech industrie, ook wel ‘Silicon Wadi’ genoemd, wordt bewonderd zowel in Nederland als internationaal. Niet alleen is Tel Aviv als tweede meest innovatieve stad benoemt, het trekt grote partijen zoals Facebook en Google, alsook jonge Nederlandse start-ups!

Sillicon Wadi
Silicon Wadi is een gebied met een hoge concentratie van high-tech bedrijven op de kustvlakte van Israël , vergelijkbaar met Silicon Valley in de Amerikaanse staat van Californië , en is de reden dat Israël de bijnaam de startup-natie heeft. Het gebied beslaat een groot deel van het land, hoewel vooral hoge concentraties van hightech-industrie te vinden zijn in het gebied rond Tel Aviv.

In dit artikel is de ontwikkeling van de Israëlische high-tech te lezen.

Geen reacties

Geef een reactie