Ontbijt voor Groningse ondernemers: speciaal voor de startende exporteur

Veel ondernemers in Groningen hebben de ambitie om hun product of dienst te exporteren, maar kunnen een duwtje in de rug goed gebruiken. De Gemeente Groningen organiseert daarom op 16 april een meet-up met als thema ‘Eerste Hulp Bij Export’. Aanmelden kan nu al door een mailtje te sturen naar: ez@groningen.nl

Tijdens dit exportontbijt, speciaal voor de startende exporteur, worden tips, tricks, ervaringen en mogelijkheden besproken op het gebied van export. Onder het genot van een goed ontbijt vertellen twee ervaren exporteurs over hun ervaringen en krijgen ondernemers een overzicht van de beschikbare informatie en ondersteuning.

Ook wordt tijdens het ontbijt de nieuwe ‘Exportflyer’ gepresenteerd, een handzaam document met een overzicht van alle mogelijkheden waar een beginnend exporteur nu al gebruik van kunt maken.

De Gemeente Groningen, Provincie Groningen, het WTC Noord-Nederland, Evofenedex en Exportclub Noord organiseren deze meet-up gezamenlijk en zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Ondernemers die hun eerste stapjes op het gebied van export willen zetten, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen met de tekst ‘ik ben erbij’, voorzien van hun contactgegevens, naar ez@groningen.nl.

Programma

07.30 Inloop & ontbijt
08.00 Welkomstwoord gemeente Groningen
Thorsten Klein
08.10 Mijn eerste stappen internationaal
Ru Cleveringa (directeur NMF Techniek B.V.)
Diederik Binnema (directeur Steelcare B.V.)
08.30 Eerste Hulp Bij Export
Evert Jan Schouwstra (directeur WTC Noord Nederland)

  • Stappen op hoofdlijn
  • Ondersteunende organisaties
  • Subsidiemogelijkheden
09.00 Vragenronde
09.30 Afsluiting

 

Locatie

Van der Valk hotel Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP Eelderwolde

Laat een reactie achter