Online Exhibition on ‘Trade Opportunities between India & Southern African Customs Union (SACU) countries’

India-SACU Flyer

Intro

World Trade Center (WTC) Mumbai heeft een ‘Online Trade and Exhibition’ platform ontwikkeld – www.wetrade.org – ter ondersteuning van micro-, kleine en middelgrote ondernemingen (MSME’s), Start-Ups en vrouwelijke ondernemers als bijdrage aan het verbeteren van de bilaterale handel.

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat het World Trade Center Mumbai, samen met de steun van het Consulaat-Generaal van India, Johannesburg, Mangaung Kamer van Koophandel en Industrie in Zuid-Afrika en Eswatini Investment Promotion Authority, een online tentoonstelling organiseert over ‘Handelsmogelijkheden tussen India & Zuid-Afrikaanse Douane Unie (SACU) landen’, die van start zal gaan op 07 januari 2022 voor 3 maanden.

Deze tentoonstelling biedt uitstekende mogelijkheden voor bedrijven uit beide regio’s om hun samenwerking uit te breiden ten voordele van kleine en middelgrote ondernemingen. Er zullen meer dan 100 bedrijven uit verschillende sectoren aan deze tentoonstelling deelnemen. Zie de bijgevoegde flyer voor meer details.

Belangrijkste sectoren: Agro en Voedselverwerking, Kleding, Textiel & Schoeisel, Kunst & Ambacht; Engineering: Industriële Machines & Bouw, Juwelen & Accessoires, Metaal en Mijnbouw, Veiligheid & Beveiliging en Reizen & Toerisme.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan deze online beurs die u zal helpen om in contact te komen met bedrijven uit India, Zuid-Afrika, Eswatini, Namibië, Botswana & Lesotho en hun snelgroeiende lokale markt te verkennen.

Er zijn geen deelnamekosten.

Klik op de link voor het boeken van de online stand https://wetrade.org/exhibition/c8b9ac6a7d4a4b208bf18621b6bcfcc1