Ondertekening samenwerking Friese Exportclub en World Trade Center Leeuwarden

Op vrijdag 11 december om 14:30 tekenen de Friese Exportclub en World Trade Center Leeuwarden, in het Westcord WTC hotel onder toeziend oog van Gedeputeerde Sander de Rouwe, hun samenwerking.
Het doel van de samenwerking is het bevorderen van internationale bedrijvigheid voor de regio door in gezamenlijkheid bedrijven internationaal te ondersteunen. Dit doen beide organisaties door het bieden van een sterk netwerk in combinatie met professionele dienstverlening. Het WTC Leeuwarden en de Friese Exportclub zullen door hun samenwerking hun dienstenpakket
aan de bedrijven op elkaar afstemmen en ontsluiten voor leden van beide clubs, en om zo een meerwaarde te kunnen bieden aan exporterende bedrijven.
De Friese Exportclub (FEC) biedt een netwerkplatform van exporterende bedrijven die ervaringen willen uitwisselen, inspiratie en kennis zoeken. Het World Trade Center Leeuwarden is een wereldwijde netwerkorganisatie en zakelijke dienstverlener die bedrijven met internationale ambities verder helpt.

Wilt u hier digitaal bij aanwezig zijn? Volg dan onze livestream.

Programma

14:30 Start livestream webinar woord van welkom Evert Jan Schouwstra

14:05 Inleiding:  Hoe kom ik in contact met nieuwe afnemers nu er geen internationale beurzen zijn door Alex van Ginneken, Internet Entrepreneur

14:25 Toespraak Sander de Rouwe, Gedeputeerde Provincie Fryslân

14:35 Harm Munneke, Friese Exportclub

14:40 Evert Jan Schouwstra, WTC Leeuwarden

14:45 Ondertekening

14:50 Q & A

15:00 Afsluiting en dankwoord

Laat een reactie achter