Nordic Fe:Male Invest Summit Malmö

Nordic Fe:Male Invest Summit Malmö

Intro

Vrouwelijke ondernemers: grenzeloos denken!

Bent u een vrouwelijke ondernemer die al exporteert, die daarin wil groeien of op zoek is naar een nieuwe internationale afzetmarkt, en dus meer exportwaarde wil creëren? Ga dan van 10-13 oktober mee op handelsreis naar Malmö en verken de Scandinavische markt. Tijdens deze reis zullen we zien hoe inclusief ondernemerschap kan worden gestimuleerd, en op hoe bedrijven hun eerste of volgende investeringsronde kunnen bewerkstelligen.

Inclusief ondernemerschap en internationalisering

Van het aantal ondernemers in Nederland die internationaal actief is, is maar 1 op de 4 vrouw. Van het aantal exporterende ondernemers ligt dat getal nóg lager. Reden voor GO4EXPORT partners Oost NL en het World Trade Center Twente om zich binnen Oost-Nederland meer in te zetten voor internationalisering van inclusief ondernemerschap. Bedrijven die internationaal zaken doen zijn namelijk productiever, innovatiever en succesvoller, en dit komt de welvaart en economie ten goede.

Nordic Female Investor Meet-up (NFIM2022)

Tijdens de handelsreis zullen we deelnemen aan de Nordic Fe:Male Invest Summit. Dit evenement wordt voor de zevende keer georganiseerd door MINC, een start-up incubator in Malmö. Tijdens dit evenement zullen prominente sprekers ingaan op de uitdagingen en kansen waar vrouwelijke ondernemers mee te maken krijgen, met het doel om te inspireren en concrete stappen te zetten in het realiseren van investeringen voor en door vrouwelijke ondernemers.

Interesse?

Het programma wordt nog nader ingevuld, maar is globaal als volgt:

Maandag 10 oktober        Reis naar Malmö

Dinsdag 11 oktober          Bezoekprogramma in Malmö

Woensdag 12 oktober      Deelname NFIS2022

Donderdag 13 oktober      Reis terug naar Nederland

Meer informatie over het programma volgt spoedig, maar zet de datum alvast in uw agenda! U kunt zich inschrijven via de Oost NL portal. of door een mail te sturen naar m.oosterveld@wtctwente.eu 

Kosten en deelname

Deelname aan deze missie staat open voor ondernemers die de Scandinavische markt willen verkennen, en meer willen leren over inclusief ondernemerschap. Deze missie is met name interessant voor bedrijven actief in tech, duurzame ontwikkeling, innovatieve oplossingen en voor start-ups.

Deelname aan het missieprogramma is kosteloos. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Naast deelname aan het interessante programma op 11 en 12 oktober, nodigen wij u op onze kosten uit voor het diner op 11 oktober en diner op 12 oktober met de burgemeester van Malmö.

Wanneer een deelnemer zich na aanmelding binnen twee weken voor vertrek afmeldt, worden er administratiekosten van €200, exclusief btw in rekening gebracht.

Deze handelsreis wordt georganiseerd door World Trade Center Twente en gefinancierd vanuit GO4EXPORT en in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Nederlandse postennetwerk in Zweden.

Monique Oosterveld
Directeur Bedrijfsvoering en Projecten World Trade Center Twente
m.oosterveld@wtctwente.eu
+31 74 29 156 04