Noordelijke Export bijeenkomst – Welkom Terug

Wij zijn blij dat we onze leden weer konden uitnodigen voor een bijeenkomst waarbij we weer live met elkaar in contact konden treden. Het netwerken, bijpraten en kennisdelen stond centraal tijdens deze bijeenkomst die we gezamenlijk in noordelijk verband organiseerden.

Samen met Exportclub Noord en de Friese Exportclub – de netwerkclub voor ondernemers organiseerde WTC Leeuwarden | Noord-Nederland dit evenement onder de titel Welkom Terug.

Rond de 50 leden luisterden zeer geboeid naar het verhaal van Martin Nanninga. Hij ging in op corona, grondstofprijzen, geboekte orders, het doorvoeren van prijsstijgingen maar ook de oorlog in de Oekraïne. Een week eerder heeft hij nog zo’n 40 Oekraïners opgehaald bij de Hongaarse grens. Voor hem staat de mens centraal. Een zakenpartner is voor hem iemand waar je altijd aandacht aan moet besteden in goede tijden maar ook in slechte tijden. Zeker in deze tijden met zeer sterke inkoopprijzen van grondstoffen of transport is het hebben van goodwill, bepalend in het brengen van een slechte boodschap. 

Daarna testten we de kennis van de deelnemers op het gebied van internationale handel in de Export Kennis Quiz.

De bijeenkomst werd muzikaal omlijst door het Will Jaspers Trio en we sloten af met een heerlijk stamppotbuffet.