Nederlands Paviljoen op Agro-Park in Polen

Op zoek naar kansen op de agrarische markt in Polen? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op Agro-Park in Polen.

De Nederlandse Ambassade in Warschau zet in op de realisatie van een Nederlands paviljoen op Agro-Park 2019 in Polen. Agro-Park Polen vindt voorafgaand aan het nieuwe teeltseizoen plaats op 2 en 3 maart in Lublin, Zuid-Oost Polen. Agro-Park is een brede agrarische vakbeurs, welke jaarlijks wordt georganiseerd in Lublin. Nederlandse agrarische bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit Nederlands paviljoen.

Het Nederlands paviljoen zal bestaan uit 100 vierkante meter eiland en zal zich naast de stand van het Poolse Ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling bevinden (hal C). Het paviljoen zal naast een kleine business lounge, ruimte bieden aan 5 kleine kant en klare stands van 5 m2 en 5 grote kant en klare stands van 10 m2. De kosten van een kleine stand bedragen € 1.450,= en van een grote stand € 2.900,=. De business lounge kan gebruikt worden voor zakelijke gesprekken. Bedrijven uit de provincies Gelderland en Overijssel kunnen gebruik maken van de ondersteuning van de Provincie Gelderland.

Het Nederlandse paviljoen is een initiatief van het World Trade Center Twente in samenwerking met de provincie Gelderland, regio Lubelski en de Landbouwraad op de Nederlandse Ambassade in Warschau. Uitvoering en organisatie van het Nederlands paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing.

Voor meer informatie kunt u hier klikken of contact opnemen met directeur Freerk Faber van het World Trade Center Twente: 074 2915604.

 

Gegevens

Begin: maart 2 @ 8:00 am
Einde: maart 3 @ 5:00 pm
Website: https://www.agropark.pl/en/

Laat een reactie achter