Mini MBA – Mijn Onderneming Internationaal

Het Executive Programma “Mini MBA – Mijn Onderneming Internationaal” is een maatwerkprogramma voor ondernemers, managers, consultants en executives die internationaal (willen) opereren. Het programma is gericht op kennisverwerving door een doordachte opzet en combinatie van theoretische concepten, cases en de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Het programma volgt de (persoonlijke) reis die internationale opererende ondernemers maken in hun zoektocht naar en het doen van zaken in het buitenland. De hoofdaspecten en facetten van het programma
zijn weergegeven in het schema hieronder.

Deelnemers worden uitgedaagd om zowel integraal als “out of the box ‘ te denken. Zij worden getraind in het aanscherpen van de waardepropositie van hun eigen onderneming, het analyseren van markten, markt entree strategieën, business modellen, commerciële contracten en het maken van financiële analyses. Zij verwerven vaardigheden voor internationaal ondernemen en leren de verschillende aspecten van grensoverschrijdende bedrijfsactiviteiten op een geïntegreerde manier te benaderen. Nieuwe businessmodellen, nieuwe formules voor het genereren van omzet, co-creaties, innovaties in samenwerking met andere (buitenlandse) bedrijven en de bijbehorende risicoanalyses vormen de rode draad van het programma.

Lees hier verder

1 reactie op “Mini MBA – Mijn Onderneming Internationaal”

  1. Martin Reuvekamp, Falco - Comm. Adj. Directeur

    Samen met een collega de training mini MBA “Mijn onderneming internationaliseren” gevolgd. Hoewel we als Falco al heel wat jaren in met name West–Europa actief zijn was deze training, mede door de kundige en prettige manier van presenteren vanuit de praktijk, erg nuttig, verfrissend en vooral leerzaam. Niet alles was direct op onze interesses gericht maar die delen vormden zeker een hele nuttige theoretische bagage voor mogelijk toekomstige initiatieven.”

Laat een reactie achter