Meldpunt Logistiek Regio Zwolle

 

 

 

 

 

 

In deze uitzonderlijke tijd heeft het Logistiek Netwerk Regio Zwolle onder aanvoering van Port of Zwolle een meldpunt logistiek in het leven geroepen. Transport en logistiek speelt immers een cruciale rol in de bevoorrading van ziekenhuizen, zorginstellingen, voedsel- en brandstofvoorzieningen.

Dit Logistiek en Transport Meldpunt heeft als doel vraag en aanbod naar personeel en middelen bij elkaar te brengen. Ook wordt bij knelpunten meegedacht over oplossingen. Dagelijks staat Port of Zwolle in contact met (logistieke) ondernemers en partners/stakeholders binnen en buiten onze regio en met de grote zeehavens Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Op deze manier wordt de vitale keten ondersteund.

Heb je een vraag of hulp nodig? Of kun je diensten of middelen aanbieden? Neem dan contact op met:
Jeroen en Herman worden ondersteund o.a. door accountmanagers van PEC Zwolle en adviseurs van Kennispoort Regio Zwolle. Schroom niet om contact te leggen! Samen zetten wij ons in voor de vitale keten.
Het Meldpunt Logistiek is een initiatief van Logistiek Netwerk Regio Zwolle (Regio Zwolle United), Kennispoort Regio Zwolle, PEC Zwolle en Port of Zwolle.

Laat een reactie achter