Meet the Northern Industry 2023

Meet the Northern Industry 2023

Versterk je netwerk in één dag tijdens de MNi2023, ontmoet het noordelijke bedrijfsleven en het buitenlandnetwerk.

MNi 2023 met een nieuw elan! Leg de juiste contacten, ontdek elkaars mogelijkheden en versterk elkaar.
Het format MNi is een praktische dag om je netwerk nationaal en internationaal te versterken. Een dag waarop we onze bedrijven in het noorden van Nederland zichtbaar maken aan elkaar maar ook aan het buitenlandnetwerk. Maar ook aan jong talent van de hogescholen en universiteit in het noorden.

Al heb je ervaring met internationaal ondernemen, juist dat ene nieuwe contact kan waardevol zijn, leg dit nieuwe contact op MNi2023.

De dag is bedoeld voor de ondernemer die al ervaring heeft met export, maar z’n netwerk wil vergroten, nieuwe innovaties wil laten zien, kennis met elkaar wil delen en ons speelveld wil versterken.
Innovaties, inspiratie, matchmaking en spontane gesprekken zijn de thema’s die centraal staan tijdens MNi2023. Naast het netwerken worden er een aantal kennissessies georganiseerd door de diverse partners. Het wordt weer een dag met volop netwerken en elkaar inspireren en versterken.

Wanneer: dinsdag 21 november 2023
Waar / Locatie: wordt nog bepaald
Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur
Organisatie: Friese Exportclub

Service partners MNi2023:
Koninklijke Metaalunie
YnBusiness
NLinbusiness
EvoFenedex
Team Freight Forwarding
TABS Inc.
Oranjewoud Export Academy
WTC Leeuwarden
RVO
NBSO netwerk
Hanzehogeschool en NHL Stenden –> voor afstudeeropdrachten, stages en andere opdrachten voor studenten van de International Business School opleiding

MNi2023 wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van: Gemeente Súdwest Fryslân, Provincie Friesland, Koninklijke Metaalunie, Friese Exportclub, NLinbusiness, EvoFenedex, Oranjewoud Export Academy,  WTC Leeuwarden en enkele service partners.