Mastercourse: Doing Business in the USA

De Verenigde Staten blijft veruit de grootste homogene consumentenmarkt ter wereld. Echter, om succesvol te worden in de Verenigde Staten is kennis van de specifieke eigenschappen en structuur van de Amerikaanse markt essentieel.

 

“Doing business in the USA” is een veelomvattende nederlandstalige cursus waarbij een groot scala aan onderwerpen diepgaand wordt behandeld. De cursus is ingedeeld in 7 verschillende modules (van 30 oktober t/m 18 december 2017) met ieder hun eigen thema. Ieder thema wordt inhoudelijk intensief behandeld door absolute experts.

 

De aan de WTC cursus “WTC Mastercourse: Doing Business in the USA” verbonden specialisten zorgen ervoor dat u op alle vlakken goed beslagen ten ijs komt en snel resultaat kunt boeken.

Zakendoen in de Verenigde Staten lijkt voor veel mensen bekend terrein, toch leert de praktijk dat het zakendoen in Amerika vaak lastiger is dan gedacht. Kent U bijvoorbeeld het correcte antwoord op vragen als: Wat is een Spiff? Als de Amerikaanse dochter onder de Nederlandse holding valt moet het dan een C-Corp of een LLC zijn? Is product liability echt zo’n groot risico? Wat houdt de PCI-DSS standard in? Het antwoord op deze vragen en nog vele anderen zult U na het volgen van de Mastercourse “Doing business in the USA” niet meer schuldig blijven.

Doelgroepen
De cursus is met name ontworpen ten behoeve van de volgende groepen:
• Hoger Management van bedrijven die reeds exporteren of willen gaan exporteren naar de Verenigde Staten
• Hoger Management van bedrijven die reeds een vestiging hebben dan wel zich willen gaan vestigen in de Verenigde Staten
• Export Managers die (mede) verantwoordelijk zijn voor de Verenigde Staten
• Werknemers die als Expat uitgezonden zullen worden naar de Verenigde Staten

Klik hier voor de brochure.

Klik hier om je aan te melden.

Deelnemers uit Friesland en Drenthe krijgen 50% subsidie.


Datum en tijd:
30 oktober 2017
Van: 16:00
Tot: 20:30
Locatie:
WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH ALMERE
Contactgegevens:
Froukje Kooistra
f.kooistra@wtcleeuwarden.nl

Laat een reactie achter