Masterclasses Groningen Gezonde Stad – Healthy Ageing Network Northern Netherlands

Vanaf 10 oktober starten een serie masterclasses rondom het thema Groningen Gezonde Stad. Hoogleraren, lectoren en docenten van de RUG, het UMCG en de Hanzehogeschool Groningen geven in de maanden oktober en november colleges over de kenmerken en eigenschappen van gezonde steden. Deze colleges vinden plaats in de Bovenkamer van Groningen, Noorderbinnensingel 14. De masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die het interessant vindt, dus neem je vrienden en collega’s mee!

De gemeente organiseert deze masterclasses in het kader van de in mei jl. geplubliceerde Healthy Ageing Visie De G6 voor een Gezonde Stad Groningen waarin de ambitie is vastgelegd dat gezondheid en welbevinden de leidraad worden voor de toekomstige ruimtelijke en sociale ontwikkeling van de stad.

De Healthy Ageing Visie van de stad concentreert zich op het ontwerp van een gezonde fysieke en sociale leefomgeving waarin zes aandachtsgebieden (G6) centraal staan: Actief Burgerschap, Bereikbaar Groen, Actief Ontspannen, Gezond Verplaatsen, Gezond Bouwen en Gezonde Voeding.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse? U vindt hier meer informatie.


Datum en tijd:
10 oktober 2017
Van: 00:00
Tot: 00:00
Locatie:
Contactgegevens:
Froukje Kooistra
f.kooistra@wtcleeuwarden.nl

Geen reacties

Geef een reactie