Maak kennis met onze nieuwe Project Manager

Bij deze wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen! Mijn naam is Silke Politiek, 23 jaar en momenteel woonachtig in Franeker. Sinds 1 september ben ik werkzaam bij het WTC Leeuwarden als Project Manager. 

Silke Politiek

Ik zal me met name bezighouden met het organiseren en onderhouden van de verscheidene Export Communities. Hier heb ik dan ook erg veel zin in!

Sinds het moment dat ik als 16-jarige de keuze maakte om na de havo op Student Exchange te gaan voor 11 maanden naar in Semarang, Indonesië is mijn interesse aangewakkerd voor het samenwerken met andere landen en culturen. Sinds juli dit jaar heb ik dan ook mijn hbo-bachelor diploma in International Business ontvangen. Tijdens de opleiding heb ik me mogen ontwikkelen als business professional en heb ik veel kennis opgedaan over het internationaal zaken doen. Tevens heb ik ook een minor International Trade & Supply Chain Management gevolgd aan de Norwegian Business School in Oslo, Noorwegen.

De missie van WTC Leeuwarden om het maximale te halen uit de export ambities van de bedrijven in Noord-Nederland vind ik dan ook een ontzettend mooie opgave waar ik ontzettend graag aan bijdraag.

Ik hoop met velen van jullie in de loop van tijd kennis te mogen maken.