Leeuwarden Student City introduceert Student Talent Network 

Leeuwarden Student City introduceert een nieuw project dat alles te maken heeft met het vergroten van de employer branding in de regio Friesland: Leeuwarden Student Talent Network.

Leeuwarden Student Talent Network draait om het creëren van de perfecte match tussen werkgevers in Friesland en studenten die een bijbaan zoeken. Presenteer uw bedrijf op het studentennetwerk in Leeuwarden en werf de beste talenten!

Leeuwarden Student City vertegenwoordigt het netwerk van studenten in Leeuwarden en is eigenaar van de kanalen en netwerken om hen te bereiken. Dus maak gebruik van de mogelijkheid om uw bedrijf ‘student-likable’ te presenteren en via onze kanalen uit te zenden. Het is de beste manier om studenten aan te trekken voor uw bedrijf, tijdelijk, parttime of projectmatig.

LEES MEER

 

Lokaal en internationaal studentennetwerk
  • Maak kans op een nieuw, enthousiast netwerk van studenten met verschillende vaardigheden en kennis op alle gebieden.
Future talent scouting
  • Wat is een betere manier om te werven dan een student aan te nemen die kan meegroeien met uw bedrijf en wellicht uw toekomstige werknemer wordt?
Groot bereik
  • Leeuwarden Student City heeft een groot bereik binnen de studentencommunity via sociale-mediakanalen en Lion’s TV, wat de bekendheid van uw bedrijf kan vergroten.
Effectieve werving
  • Werving kan erg duur worden, dat is algemeen bekend! Het project biedt verschillende pakketten die het wervingsproces van uw bedrijf eenvoudiger en effectiever maken!

 

Wilt u nog meer informatie? Bezoek de website voor meer pakketten en opties voor zowel online als offline.

Ontdek meer!

 

 

Geen reacties

Geef een reactie