Laat Ons Uw Bedrijf Vertegenwoordigen: Deelname aan het WTC Global Business Forum in Bangalore

Het WTC Global Business Forum vindt plaats van 3 tot 6 maart in Bangalore. Dit is een unieke gelegenheid om contact te leggen met Indiase bedrijven, wereldwijde WTC’s en internationale delegaties. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Indien u niet in staat bent om persoonlijk aanwezig te zijn, kunnen wij u vertegenwoordigen en gesprekken aangaan met relevante bedrijven of organisaties namens u.

In de bijlage vindt u een overzicht van de aanwezige WTC’s, waarbij de lijst de komende weken nog kan worden uitgebreid. Laat ons weten welke WTC’s u wilt benaderen, zodat wij afspraken kunnen plannen tijdens het congres.

Daarnaast kunnen wij uw registratie in de deelnemersdatabase verzorgen, zodat andere congresdeelnemers kunnen zien waar uw interesses liggen en daarop kunnen reageren. Verwacht wordt dat er delegaties uit verschillende landen aanwezig zullen zijn, met een focus op Indiase bedrijven vanuit het hele land. Zie de bijlage voor de benodigde registratiegegevens.

Indien gewenst, bieden wij de service aan om u te vertegenwoordigen tijdens het congres. Wij zullen namens u gesprekken voeren met geïnteresseerde bedrijven en/of WTC’s en de bevindingen aan u terugkoppelen. Voor deze service wordt een vergoeding van €295,- gevraagd en deze aanbieding is exclusief voor leden van WTC Leeuwarden..

Als u van deze service gebruik wilt maken, kunt u het bijgevoegde formulier invullen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De deadline voor aanmelding is 22 februari en er is plaats voor maximaal 6 bedrijven, op basis van het principe “first come, first served”.

Laat ons weten of u interesse heeft. Bel of mail met Evert Jan Schouwstra via 06 – 1003 4513 of e.schouwstra@wtcl.nl.