Kosteloos strategisch export overleg

In deze hectische tijden vol onzekerheid is het misschien nu een juist moment om over uw eigen toekomststrategie na te denken. Hoe de tijd optimaal te benutten om na de crisis weer snel de business op te pakken en daar dan beter uit te komen.

Mogelijk is internationaal zaken doen voor u al de gewoonste zaak maar misschien ook helemaal niet. Wellicht is nu de tijd om daarbij stil te staan. World Trade Center Noord-Nederland heeft een team van adviseurs met ruime exportervaring die bedrijven coachen en ondersteunen bij het uitrollen van hun internationale ambities.

WTC biedt u daarom juist nu kosteloos een “strategisch exportoverleg” via Skype (of ander medium) of telefoon aan om met één van onze exportcoaches te klankborden over uw internationale ambitie. Waar wilt u naar toe met uw bedrijf na de coronacrisis? Kunt u nu al stappen zetten of acties ondernemen om straks gericht buitenlandse markten te ontwikkelen? Wat hebt u daarvoor nodig?

Is het nu voor u het juiste moment om na te denken over uw internationale ambitie? Eens te klankborden met een expert? Laat het ons weten en wij plannen graag een gesprek in met één van onze exportcoaches.

Onze coaches beschikken over een brede management- en marketingervaring ook op het gebied van bijvoorbeeld business development en het ontwikkelen van waarde proposities, daardoor kunnen zij ook ondersteuning bieden bij het inventariseren van mogelijke herstel- en groeiscenario’s.

Op deze manier hopen wij u te ondersteunen in deze onzekere tijd.

Neem contact met ons op via wtc@wtcl.nl of 058 – 294 1610

Laat een reactie achter