WTC lid Faber Audiovisuals en S Group bundelen krachten op de Franse markt

Met ingang van 1 januari 2017 hebben Faber Audiovisuals en S Group hun krachten gebundeld om hun posities op de Franse videomarkt te versterken. In deze samenwerking zal Faber S Group ondersteunen bij het faciliteren van LED-projecten, zodat S Group haar klanten in de toekomst nog beter kan bedienen.

S Group is gevestigd in Parijs, Alès en Pézenas en faciliteert vanuit die locaties grote projecten in Frankrijk, zoals Electrobeach Festival, MTV Music Awards en vele andere aansprekende evenementen. De samenwerking geeft S Group toegang tot de enorme voorraad materialen van Faber, waarmee S Group haar positie in de videomarkt aanzienlijk kan vergroten. Naast toegang tot de materialen, krijgt S Group ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Faber ’s zeer deskundige vakmensen en technische adviezen wanneer dit nodig is.

“We kijken uit naar een prachtige samenwerking en hopen hierdoor onze projecten naar een nog hoger niveau te tillen”, aldus Leon van Empel Founder, CEO bij S Group.

Bron: Faber, 27 jan 2017

1 reactie op “WTC lid Faber Audiovisuals en S Group bundelen krachten op de Franse markt”

  1. Edward Petrovics - AVC support Audiovisueel QLedX

    Ik kreeg Jos Steigstra als coach toegewezen en daar ben ik zeer dankbaar voor. Met Jos ben ik van scratch af aan gaan inventariseren ‘waar sta ik en waar wil ik naar toe’. Steeds kleine stapjes. Een van de punten is bijvoorbeeld export niet gelijk naar heel Europa, maar begin in Duitsland. Uiteindelijk na vier gesprekken had ik het in grote lijnen helder in een plan van aanpak. De financiering moet nog wel geregeld worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Laat een reactie achter