Sjoerd Galema

Voorzitter

Sjoerd Galema is boer en bestuurder die zich inzet voor een sterke landbouw en een bloeiend bedrijfsleven. Zowel nationaal als internationaal. Voorheen werkte hij als gedeputeerde van Provincie Fryslân met in zijn portefeuille bestuurszaken, financiën, economie en verkeer en vervoer en tegenwoordig is hij voorzitter van de werkgeversorganisatie VNO-NCW Fryslân.

Alex van Ginneken

Betsuurslid

Alex van Ginneken heeft al meer dan tien jaar ervaring als internetondernemer. Naast aandeelhouder bij diverse bedrijven is hij online business coach. Hij heeft veel expertise op online strategie, verdienmodellen, ICT en sales. Zijn grote passie is bedrijven versneld (online) te laten groeien.

Hans van Koningsbrugge

Bestuurslid

Hans van Koningsbrugge is hoogleraar Russische geschiedenis en politiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is gespecialiseerd in de Nederlandse Oostzee betrekkingen in de 18e eeuw en in contemporaine Russische geschiedenis en politiek. Daarnaast staat Hans ook nog met een been in de zakenwereld. Hij is directeur van het Nederland-Rusland Centrum en het Centre for Russian Studies, beide verbonden aan de RUG.