Heropening Restaurant élevé

 

 

 

 

 

 


Restaurant élevé slaat een nieuwe weg in. Na vijf jaar succesvol een Michelinster te hebben gevoerd is het tijd om een nieuwe koers te varen. 

Restaurant élevé krijgt hiermee een nieuw concept en een nieuw à la carte menu. De komende weken wordt er nog hard gewerkt om de elfde verdieping klaar te maken voor het nieuwe concept.

Op donderdag 16 mei vieren wij de feestelijke heropening en daar nodigen we je graag voor uit!

Onder leiding van chef-kok Gilbert van der Heide, heeft de keukenbrigade gewerkt aan de invulling van het nieuwe menu. De uitgebreide kaart bestaat straks uit een selectie van dagverse vis, vleesspecialiteiten, maar ook sushi rolls en natuurlijk klassieke gerechten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een 3-gangendiner te bestellen voor €37,50.

Ook de uitstraling van het restaurant verandert. Brasserie le bráss wordt geïntegreerd in Restaurant élevé, waardoor er een open, informele setting ontstaat. Tevens wordt de bediening in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd, geen jasje. Het tafellinnen verdwijnt en er komt loungemuziek voor terug.

Per 17 mei voeren we de nieuwe kaart en elke dag kun je vanaf 17.00 uur terecht op de elfde verdieping. Bestel een cocktail in de Skybar of schuif aan bij Restaurant élevé en geniet van de nieuwe kaart en het panoramische uitzicht over Leeuwarden!

Programma donderdag 16 mei, locatie: WestCord WTC Hotel Leeuwarden
17.00 uur  Ontvangst
17.30 uur  Welkomstwoord Harry Westers
18.00 – 21.00 uur  Walking dinner en live muziek

Ben je erbij?
Meld je hier aan en graag tot dan!
Het emailadres dat u hierbij dient te gebruiken is marleen.tolsma@westcordhotels.nl

 

 

Geen reacties

24 juli 2019 - […] buy tik tok followers online […]
1000 Free Followers on TikTok as an Opportunity to Earn | buyinstagramsfollowersfast.com

Geef een reactie