Handelsmissie China – Shanghai & Hefei

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Uw onderneming groter, sterker en beter maken; groeien dus. De gemeente Heerenveen, Ondernemerskring Heerenveen en Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland willen u daarbij helpen door het ontdekken van een ‘nieuwe’ markt; CHINA.

De partijen organiseren gezamenlijk een handels- en studiereis naar Shanghai en partnerstad van Heerenveen; Hefei. Het doel van deze reis is gericht op het verbreden van het netwerk, contacten leggen met mogelijke handelspartners en het delen van kennis. Dit moet leiden
tot het versterken van de regionale economie in en rond Heerenveen.

Samen met 20 andere enthousiaste ondernemers kunt u ontdekken hoe deze regio zich ontwikkelt en waar mooie kansen liggen voor zowel uw bedrijf als mogelijke partners.
De reis vindt plaats van 11 – 18 november 2017.

Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een interessante en leuke informatiebijeenkomst. Hierbij wordt gezamenlijk gekeken naar de invulling van het definitieve programma en kunt u al uw vragen en opmerkingen kwijt. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in september, definitieve datum volgt.
Als u interesse heeft om mee te gaan of u wilt de informatiebijeenkomst bijwonen, laat het dan weten via: s.vandertuin@heerenveen.nl

De gemeente Heerenveen en de Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland nemen een groot gedeelte van de organisatie voor haar rekening. Daarnaast wordt een eigen bijdrage van iedere deelnemer gevraagd, die nu nog indicatief is. De definitieve prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het exacte programma. In het definitieve programma is uiteraard ruimte voor maatwerk. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van subsidies via de provincie Fryslân.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een nieuwe markt ontdekken? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst en/of de reis.

Bekijk het concept-programma van de reis naar Shanghai en Hefei!


Datum en tijd:
11 november 2017
Van: 00:00
Tot: 23:59
Locatie:
Contactgegevens:
Froukje Kooistra
f.kooistra@wtcleeuwarden.nl

Laat een reactie achter