Handelsmissie China

JUNI 2019 | Handelsmissie CHINA

In juni 2019 organiseren wij een handelsmissie naar de Chinese provincies Sichuan Heilongjiang. Dit doen wij in samenwerking met de Provincie Fryslân, Globally Cool, First Class Business Travels en Equimira.

De delegatie gaat langs de steden Chengdu en Harbin.

 

Achtergrond

Fryslân heeft banden met de provincies Sichuan en Heilongjiang. De komende jaren zal inzet van handelsbevordering richting China vanuit de provincie Fryslân zich vooral richten op de sectoren Agri & Food (zuivel en pootaardappelen), Water(technologie), Onderwijs en Toerisme. Tijdens deze handelsmissie zal speciale aandacht worden besteed aan de vriendschapsband tussen Sichuan en Fryslân, die 15 jaar geleden is getekend.

In Harbin wordt het grootste WTC ter wereld gerealiseerd. WTC Harbin heeft de ambitie om het Chinese expertise centrum op agrarisch gebied te worden. Dit biedt grote kansen voor het Friese bedrijfsleven.

 

Programma

De handelsmissie naar China heeft enerzijds tot doel de banden tussen de provincies Sichuan & Heilongjiang verder te versterken en hiermee de handel tussen beide Chinese Provincies en Fryslân te bevorderen, en anderzijds om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden die China, en deze twee provincies in het bijzonder, biedt.
Het programma stelt u in staat:

  • in contact te komen met Chinese overheden en counterparts (matchmaking)
  • meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de markten in Heilongjiang
  • de specifieke situatie in de bezochte regio’s beter te leren kennen
  • bedrijfsbezoeken bij te wonen (naar Westerse of Chinese bedrijven)
  • uw netwerk uit te breiden
  • mogelijkheid tot deelname aan concrete projecten > binnenkort meer informatie!

 

Nadere informatie volgt.

 

Geen reacties

Geef een reactie