Financiering nodig? Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn?

In 2014 is Eijgen Finance, parter van WTC Leeuwarden, gestart als onafhankelijk intermediair voor MKB-financieringen en vastgoedhypotheken. In Friesland hebben we vestigingen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Joure.

We adviseren, begeleiden en bemiddelen in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken. De klanten kunnen in elke fase van hun bedrijf of opbouw vastgoed (portefeuille) bij ons terecht.  Daarnaast kunnen we onze specialisten inzetten voor bedrijfsovernametrajecten, waarderingen, agrarische bedrijfsfinancieringen en begeleiding bij bijzonder beheer situaties.

Naast de Nederlandse grootbanken bestaat ons netwerk van kredietverstrekkers uit leasemaatschappijen, crowdfunders en factormaatschappijen. Daarnaast zijn er diverse fin-tech partijen die goede en snelle oplossingen bieden in de financieringsbehoefte van de klant. In ons netwerk hebben we private investeerders welke een aanvulling zijn op bovenstaande partijen om tot een passende financieringsoplossing te komen. U kunt via één loket dus een breed scala aan oplossingen krijgen voor uw behoefte.

Naast nieuwe financieringen is het ook mogelijk via onze adviseurs uw bestaande financieringen te laten beoordelen. Bent u nog passend gefinancierd, zijn er (goedkopere) alternatieven, zijn onderwerpen waar we antwoord op kunnen geven.

De kracht van Eijgen finance zit in het onafhankelijke advies, groot netwerk aan kredietverstrekkers en professionele begeleiding en het ontzorgen van uw vraagstukken. En dat alles via uw Eijgen adviseur!

Meer weten over de realisatie van uw ambities en de mogelijkheden voor financiering van uw bedrijf, bel met een van onze adviseurs.

Regio Leeuwarden Johan Westra 06-20 91 76 34
  Franke Twerda 06-20 91 74 78
Regio Drachten Daniël Keizer 06-13 48 83 92
  Marcel Annema 06-24 68 16 28
Regio Heerenveen Ewoud van den Berg 06-25 42 25 69
Regio Joure Ruud van Eijl 06-30 08 38 46

Laat een reactie achter