CONSULT | Saudi-Arabië

INTRO

Op vrijdag 14 april organiseert WTC Leeuwarden samen met partner LD Export individuele kosteloze consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in het Saudi-Arabië of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden.  De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.

 Het consult biedt u de kans om meer te weten te komen over het Saudi-Arabië. Tijdens de sessie kunnen vragen over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie worden gedeeld.

Wat zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden? Hoe bouw je een relatie op met een potentiele zakenpartner? Welke kosten komen er kijken bij het opzetten van je business in de regio? Lever na aanmelding een specifieke vraag/case aan en de experts gaan er mee aan de slag. Het consult zal plaatsvinden met experts van onze partner LD Export.

LD Export is een in Luxemburg gevestigd bedrijf en haar dynamische team heeft 15 jaar ervaring met de ondersteuning van Europese SME’s uit verschillende sectoren. Het doel van LD Export is om de ideale  agent / distributeur/ partner  te vinden in een van hun kennismarkten. LDE is gericht op de ontwikkeling van Europese bedrijven in de GCC landen: Qatar, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Oman en Koeweit.

Wil je gebruik maken van het vrijblijvend consult? 

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: s.politiek@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1632

WATVOOR KANSEN BIEDT
SAUDI-ARABIË ÚW BEDRIJF?

Saudi-Arabië biedt verschillende zakelijke kansen op verschillende gebieden, waaronder:

Olie en gas: Saudi-Arabië heeft ‘s werelds grootste olievoorraden en is een van de grootste olieproducenten ter wereld. Er zijn dus veel mogelijkheden voor bedrijven die betrokken zijn bij de olie- en gassector.

Bouw en infrastructuur: Saudi-Arabië is bezig met grootschalige infrastructuurprojecten, waaronder de bouw van steden en wegen, de ontwikkeling van toeristische attracties en de modernisering van de luchthavens en havens. Dit biedt kansen voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in de bouw en infrastructuur.

Detail handel en consumptiegoederen: De bevolking van Saudi-Arabië is jong en groeit snel, wat betekent dat er een grote vraag is naar consumentengoederen en detailhandel. Er zijn veel mogelijkheden voor bedrijven die actief zijn in de detailhandel, e-commerce, fast food en andere consumenten gerelateerde sectoren.

Hernieuwbare energie: Saudi-Arabië heeft zich gecommitteerd aan het vergroten van het aandeel van hernieuwbare energie in zijn energiemix. Dit biedt kansen voor bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling van zonne-energie, windenergie en andere hernieuwbare energiebronnen.

Gezondheidszorg: De gezondheidszorgsector in Saudi-Arabië groeit snel en er is behoefte aan verbetering en modernisering van de gezondheidszorginfrastructuur. Dit biedt kansen voor bedrijven hier uit Nederland. 

Nu tóch geïnteresseerd na het lezen van deze mooie kansen die de snel ontwikkelende markt van Saudi-Arabië te bieden heeft?

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: s.politiek@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1632