CONSULT | India

WTC Leeuwarden Consultdag India 2024

Op 26 juni organiseert het WTC Leeuwarden individuele kosteloze consultgesprekken over India. Dit doen wij in samenwerking met het Nederlands consulaat in Bangalore.  Deze consultdag is een unieke kans voor ondernemers die interesse hebben in het uitbreiden of aantrekken van de Indiase markt. Speciaal voor deze consultdag zal iemand vanuit Bangalore naar Leeuwarden overkomen om u te informeren over uw kansen in zowel deze regio als in de rest van India.

Waarom zaken doen in India?
Investeren in India kan voor veel bedrijven een aantrekkelijke stap zijn bij het uitbreiden van hun buitenlandse activiteiten. Hiervoor zijn verschillende redenen. De belangrijkste zijn hieronder samengevat:

1. Groeipotentieel – India heeft een van de snelst groeiende economieën ter wereld. Met een grote bevolking en een groeiende middenklasse biedt het land een enorme afzetmarkt voor diverse goederen en diensten.

2. Demografische voordelen – India heeft een jonge bevolking, wat betekent dat er een grote bevolkingsgroep beschikbaar is. Dit kan gunstig zijn voor een bedrijf dat op zoek is naar arbeid.

3. Technologische innovatie – India staat bekend om zijn bloeiende technologiesector en IT-dienstverlening. Steden zoals Bangalore zijn hubs geworden voor technologische innovaties
en startups.

4. Toegang tot andere markten – Investeren in India kan ook toegang bieden tot andere opkomende markten in de regio, zoals Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten, dankzij handelsovereenkomsten en geografische nabijheid.

Aanmelden
Mocht u nieuwsgierig zijn of uw interessegebied binnen dit bereik valt, neem dan gerust contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.
Mis deze kans niet om uw zakelijke mogelijkheden in de India te verkennen!