CONSULT | China

INTRO

Als bedrijf is het belangrijk om altijd op zoek te zijn naar nieuwe markten en kansen voor groei. China biedt hierbij een enorme kans voor Nederlandse bedrijven. Als de op één na grootste economie ter wereld en met een bevolking van meer dan 1,4 miljard mensen, biedt China een enorme afzetmarkt voor Nederlandse bedrijven die hun producten en diensten willen uitbreiden.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven naar China zouden moeten exporteren, waaronder de grote afzetmarkt, gunstige handelsvoorwaarden, ontwikkelde infrastructuur, opkomende middenklasse en kansen in groeisectoren. Daarnaast zijn er ook samenwerkingsmogelijkheden met Chinese bedrijven en is China een investeerder in technologische ontwikkelingen.

Hoewel er kansen zijn om te exporteren naar China, is het ook belangrijk om rekening te houden met de uitdagingen en risico’s die gepaard gaan met het zakendoen in China, zoals verschillende zakelijke praktijken, taal- en culturele verschillen, en intellectuele eigendomsrechten. Het is daarom belangrijk om een grondige analyse te maken en deskundig advies in te winnen voordat Nederlandse bedrijven besluiten om te exporteren naar China. Daarvoor kunt u tijdens dit consult in gesprek gaan met onze partner Splendid China.

Splendid China heeft kennis van de cultuurverschillen en bent u tevens verzekerd van meer dan 10 jaar commerciële export- en import ervaring. Splendid China zorgt er voor dat uw project de benodigde aandacht krijgt en in goede banen wordt geleid. 

Interesse om er achter te komen of China past bij uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in voor vrijdag 15 september.

Neem contact op via s.politiek@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1632.