CONSULT | België

2024 05 10 Consultdag België

Het is belangrijk voor Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in België om rekening te houden met de verschillende taalgebieden en culturele verschillen binnen het land. Het is vaak nuttig om samen te werken met lokale partners om de markt beter te begrijpen en zakelijke kansen te benutten.

Op vrijdag 10 mei organiseert WTC Leeuwarden samen met partner TRANSFER.LC individuele kosteloze consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in België of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden. De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.

Het consult biedt u de kans om meer omzet te halen uit de Belgische markt. Het creëren van ingangen bij gerenommeerde Belgische partijen, variërend van grote retailketens, bouwondernemingen, energiebedrijven, multinationals, ziekenhuizen, overheidsinstanties, hightechreuzen, en landbouworganisaties. Tijdens de sessie kunt u al uw vragen stellen, bijvoorbeeld over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie. 

Interesse om deel te nemen?
Registreer u hier direct voor het vrijblijvende en kosteloze consult. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van TRANSFER.LC.

Neem contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.

Over TRANSFER.LC

Met 8 kantoren over de hele wereld is TRANSFER perfect gepositioneerd om advies en ondersteuning te bieden voor al uw behoeften in Europa en Amerika. Met behulp van de kennis en contacten in de Belgische markt wordt uw organisatie op een zeer transparante en bekwame manier aan meer omzet in België geholpen. Deuren worden geopend, afspraken verricht, deals worden gesloten in samenspraak met u en aftersales activiteiten uitgevoerd. Het team van TRANSFER.LC beschikt over een uitgebreide commerciële ervaring en weten hoe je met Belgische targets deals moet sluiten. Tevens beschikken zij over een breed netwerk van lokale contacten en zijn daarnaast vloeiend Nederlands-/Frans- /Engelstalig. Meer dan 14.000 bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de resultaatgerichte diensten van TRANSFER.LC.