CONSULT | België

Consult België - WTC Leeuwarden

INTRO

Het is belangrijk voor Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in België om rekening te houden met de verschillende taalgebieden en culturele verschillen binnen het land. Het is vaak nuttig om samen te werken met lokale partners om de markt beter te begrijpen en zakelijke kansen te benutten.

Op vrijdag 12 mei organiseert WTC Leeuwarden samen met partner TRANSFER.LC individuele kosteloze consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in België of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden.  De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.

Het consult biedt u de kans om meer te weten te komen over het België. Tijdens de sessie kunnen vragen over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie worden gedeeld.

Interesse om uit te zoeken of dit geschikt is voor uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van TRANSFER.LC.

TRANSFER.LC heeft eigen kantoren in verschillende landen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Mexico, Colombia, Brazilië. De diverse TRANSFER.LC kantoren beschikken over eigen marketing & sales teams met ruime ervaring in o.m. internationaal zakendoen, partnerselectie/matchmaking, sluiten van deals, contracting en het genereren van omzet over de grens voor haar opdrachtgevers. De kantoren hebben een uitgebreid netwerk, kennen de Nederlandse en lokale markten en en staan bekend om hun doelgerichtheid en resultaten. Meer dan 12.000 bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de resultaatgerichte diensten van TRANSFER. LC. 

Meer weten over de diensten en opdrachtgevers van TRANSFER.LC? Download dan de flyer via de button hieronder.

Van de bedrijven die met TRANSFER.LC werken scoort scoort 25% deals binnen 6 maanden, 50% binnen 12 maanden en binnen 24 maanden scoort 100% deals.

Interesse om er achter te komen of dit past bij uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in voor vrijdag 12 mei.

Neem contact op via wtc@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.