BREIZH TRANSITION : een B2B-beurs die 100% is gericht op de energietransitie

Voor de 3e keer vindt de beurs voor oplossingen voor de energietransitie plaats in het QuimperCornouaille-tentoonstellingspark op 27 en 28 november. Het evenement promoot oplossingen op regionaal niveau en daarbuiten, en draagt ​​bij aan de uitvoering van energietransitieprojecten en de ontwikkeling van bedrijven en gebieden.
Breizh Transition is geen grootschalig evenement, maar de ideale plek om contact te leggen met bedrijven en organisaties op veldniveau. Er is veel te delen tussen Europese regio’s in de energiesector, bijvoorbeeld bij de organisatie van projecten, beleid en partnerschappen op lokaal niveau, de implementatie van nieuwe technologieën, zakelijke clusters, nieuw gebruikersgedrag, beste praktijken …

Een transversale gebeurtenis omdat alles met elkaar is verbonden:
Gericht op 4 grote thema’s: energy efficiency, renewable energy, smart grids en sustainable mobility, biedt Breizh Transition een breed overzicht van activiteiten en  technologieën in de energietransitie. De betrokkenheid van verschillende private en publieke spelers van het ecosysteem versterkt uitwisselingen en synergieën voor projecten, strategieën en nieuwe clusters en modellen.

Exposanten:
Inmiddels zijn er al meer dan 65 exposanten geregistreerd uit vele sectoren en achtergronden (startups, kmo’s, wereldwijde bedrijven, lokale gemeenschappen, verenigingen, instellingen …), zoals Bouygues ES, Eiffage Energies Systèmes, Alto Minho, Brest Metropolis, het Atlansun-cluster, WPD, ERG, WKN, Nass & Wind, Locogen, Quenea, BayWa, Sabella… die hun oplossingen zullen promoten voor een koolstofvrije, energie-efficiënte samenleving.

Bezoekers:
Breizh Transition is georganiseerd voor vertegenwoordigers van industriële sectoren en lokale gemeenschappen voor diensten, apparatuur, vaardigheden of partners om projecten te implementeren of hun netwerken willen laten groeien en deel ervaringen of doelen. Gerichte bezoekers: investeerders, industriële projectmanagers, ambtenaren van lokale gemeenschappen, service leveranciers, engineeringbedrijven, inkoopfunctionarissen …

 

Contact:
BREIZH TRANSITION 2019
27 & 28 november 2019 – Quimper Cornouaille Exhibition Park
Organization:
Quimper Evénements, 32 bis rue Stang Bihan, 29000 Quimper, France
Alain Collet – Project manager
T: +33 662 48 46 04
Email: contact@breizh-transition.bzh

Laat een reactie achter