Bedrijfsbezoek VDL – Stud te Bears – WTC Businessclub

Op 7 februari 2019 bezoeken wij met onze WTC Businessclub leden VDL Stud te Bears. Introducés zijn eveneens van harte welkom.

Een meer dan prachtig internationaal bedrijf onder de rook van Leeuwarden met het motto: “Kwaliteit wint de Strijd”.

In 1972 kocht Wiepke van de Lageweg zijn eerste paard voor de fokkerij. Wat begon als een hobby met één fokmerrie, groeide uit tot een internationaal opererend familiebedrijf: VDL Stud

De VDL Stud beschikt over een moderne accommodatie waar men zich volop bezighoudt met de Hengstenhouderij, de Fokkerij, Sport en Handel. Doel is paarden te fokken die kunnen presteren op het allerhoogste niveau in de sport. Er wordt geselecteerd om in de fokkerij het beste fokmateriaal te gebruiken. Daarnaast is het van groot belang om jonge paarden goed en gezond te laten opgroeien en op de juiste manier te trainen, zodat iedereen die een paard zoekt er één kan vinden die aan zijn of haar eisen voldoet.

Klik hier voor een korte bedrijfspresentatie.

 

Het globale programma is als volgt:

15.00 uur – inloop gasten (ontvangst met koffie / thee en een versnapering)
15.30 uur – start programma met woord van welkom WTC. Nieuwe leden en introducés kunnen zich kort voorstellen en het woord geven wij vervolgens graag aan onze gastvrouw / gastheer.
15.45 uur – VDL Stud stelt zich voor met aansluitend een rondleiding.
17.15 uur – afsluitende borrel met een borrelhapje.
17.45 uur – einde programma.

Aanmelden

Stuur een email naar f.kooistra@wtcl.nl. Per WTC lid kan een introducé meegenomen worden. Graag horen wij van hem of haar de voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en emailadres.
Onze gasten krijgen de mogelijkheid zich in een korte pitch voor te stellen. Een introducé kan tweemaal vrijblijvend een bijeenkomst van de WTC Businessclub bezoeken. Daarna verwachten wij dat zij of hij een besluit neemt zich ook bij ons aan te sluiten.

Voor meer informatie over het lidmaatschap klik hier.

Laat een reactie achter