Bedrijfsbezoek Steinfort Glas – WTC Businessclub

De wereld wordt op 20 september 2018 voor ons glashelder!! De deuren van Steinfort Glas te Franeker staan voor onze WTC Businessclub leden en introduce’s open.

Wie kent nou niet de naam Steinfort Glas! Een bedrijf die van een basaal productiebedrijf nu via direct contact met de klant kan voldoen aan de individuele wensen. Het is gewoon mogelijk te bestellen via hun webshop waarbij de klant direct contact heeft met Steinfort Glazz!

Steinfort Glas maakt unieke glasproducten!

Denk aan keramisch geprint glas voor gevels / muren, prachtige stands met glazen panelen met kunst opdruk, de muren van de stations van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, grootscheepse renovatieprojecten en nog veel meer. Ook bij grote tentoonstellingen in bijv. musea ziet u door werk van Steinfort heen naar de tentoongestelde kunst. En nog veel, veel meer.
Na dit bezoek kunnen wij allen een woordje meepraten over de wereld van glas.

 

Programma:

16.30 uur – Inloop en ontvangst gasten (met koffie / thee en een versnapering)
17.00 uur – Woord van welkom door WTC Leeuwarden en onze gastheren Gerlof Reijneker en Jelle Jan Wissmann. Introduce’s krijgen in de vorm van een pitch de gelegenheid zich mondeling voor te stellen.
17.10 uur – De vloer is voor onze gastheren. Zij nemen ons mee in de turbulente geschiedenis van Steinfort naar het bedrijf van nu.
18.10 uur – Rondleiding door de fabriek.
19.40 uur – Netwerken onder het genot van een warm hapje en een drankje.

 

AANMELDEN:

Meldt u aan door het sturen van een email naar f.kooistra@wtcleeuwarden.nl . Onder vermelding van uw voor- en achternaam en bedrijfsnaam kunnen onze leden een introduce meenemen.

 

LOKATIE bijeenkomst:

Steinfort Glas Franeker, Marconistraat 6, 8801 PM  Franeker, zie ook www.steinfort.nl

Steinfort Glas industriële taatsdeur

Laat een reactie achter