Kijkje in de keuken van Probo – onderscheidend!

15 november 2018 – vanaf 15.30 uur WTC Businessclub bijeenkomst te Dokkum

In Dokkum bezoeken wij het innoverende, snel groeiende en prachtige bedrijf Probo.
Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de grafische branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce met innovatieve maakindustrie. Het doel is om de meest gebruiksvriendelijke webshop te zijn voor printproducten. Met 300 medewerkers is Probo daarbij één van de grootste werkgevers in Dokkum.

De keuze om alleen met resellers samen te werken is een hele bewuste. Dat betekent dat Probo niet de marketingbestedingen heeft van partijen die rechtstreeks aan consumenten leveren. Hierdoor blijft er meer budget over voor productontwikkeling en daardoor een vergroting van het assortiment van resellers.

Naast het grootste assortiment innovatieve printproducten, helpt Probo resellers verder met gratis templates en mock-ups. Daarnaast organiseren ze Probo colleges, inspiratie events en hebben ze een kennisbank. Met deze handige verkooptools en services kunnen resellers hun klanten keer op keer verrassen.

Probo is in 2017 verkozen tot winnaar van de Friese Onderneming van het Jaar. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de wacht gesleept, waaronder viermaal een FD Gazellen award en een vermelding in de lijst van de Top 250 Groeibedrijven 2018.

Programma

15.30 – 16.00 uur Inloop – Ontvangst
16.00 uur Welkom door WTC Leeuwarden met kort moment voor introducés en nieuwe leden om zich voor te stellen
16.15 uur Onze gastheer de heer Leon van der Meer neemt het stokje over en het officiële programma start
16.15 – 16.45 uur Bedrijfspresentatie
17.00 – 18.00 uur Rondleiding
19.00 uur met uitloop eventueel naar 19.30 uur Netwerkborrel met buffet

Locatie – PROBO

Fortuinweg 17
9101 PE Dokkum
Nederland

Aanmelden

Interesse in deelname?
En neemt u een graag een introducé mee? Iemand van een ander bedrijf die ook graag kennismaakt met het WTC netwerk en/of interesse heeft in Probo?
Van harte welkom uiteraard. Per businessclub lid kunt u per bijeenkomst 1 introducé meenemen. Meld u aan door een email te sturen naar f.kooistra@wtcl.nl en van uw introducé horen wij graag de voor- en achternaam en het bedrijf waar hij of zij werkt.

 

 

Geen reacties

Geef een reactie