Bedrijfsbezoek (112) Meldkamer Noord-Nederland – Regionaal Coördinatiecentrum

02nov

Ooit 112 moeten bellen? Waar komt uw telefoon binnen in Noord-Nederland? Hoe is de organisatie bij een grote calamiteit op het industrieterrein waar uw bedrijf gevestigd is? Hoe werkt de regionale Meldkamer Noord-Nederland?

De leden van Businessclub World Trade Center Leeuwarden zijn van harte welkom bij de Meldkamer Noord-Nederland. Het is zoals zij zelf aangeven best bijzonder dat wij bij deze levensreddende dienstverlener binnen mogen kijken.

De Meldkamer Noord-Nederland is de gezamenlijke meldkamer van politie, brandweer en ambulancezorg voor Noord-Nederland: Het gebied van Schiermonnikoog tot aan Nieuw-Schoonebeek, van Terschelling tot en met Meppel, een deel van het IJsselmeer en bijna de gehele Waddenzee.

In Drachten is naast de regionale Meldkamer ook het trainingscentrum (IBT) voor de politie Noord-Nederland op het brede gebied van verdediging.

Klik hier voor de facebook pagina van onze Regionale Meldkamer.

Globaal programma

15.50 uur – inloop en ontvangst.
16.15 uur – woord van welkom mevrouw Marjan van Ewijk, directeur van de Meldkamer.
16.30 uur – bezoek aan het IBT-centrum
17.15 uur – uitleg over het werk van de Meldkamer Noord-Nederland
18.30 uur – Rondleiding door de rest van het gebouw.
Afsluitend met een drankje en een koud hapje.

 

Aanmelden:

Stuur een email naar f.kooistra@wtcleeuwarden.nl  WTC leden worden van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen. Wij ontvangen dan graag zijn of haar voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en emailadres. Daarnaast attenderen wij u erop dat u alleen met een geldig legitimatiebewijs naar binnen kunt.

 

Parkeren

Parkeren kan op het terrein van het gebouw Azeven. Hier zijn aan beide zijden van het gebouw parkeerplaatsen. Zijn alle plaatsen bezet, dan kan langs de openbare weg worden geparkeerd.

Laat een reactie achter