Be Smart Be International

INTRO

Hierbij nodigen we je uit voor een zeer bijzonder event, “Be smart! Be International!”.

Dit is hét event van 2021 als het gaat om internationalisering in Noord-Nederland! Deze bijeenkomst kent twee topsprekers over het thema ‘De crisis als kans – De geopolitieke wereld binnen 1,5 meter: welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’ “We leven in een tijd van verandering. Een indrukwekkend scala aan geopolitieke transformaties dient zich aan en zal onze toekomst diepgaand beïnvloeden. Overheden en het bedrijfsleven kunnen het zich niet veroorloven geopolitiek te verwaarlozen. Niemand kan de toekomst voorspellen”.

Aldus een uitspraak van Arend Jan Boekestijn. Samen met Rob de Wijk zal hij een presentatie verzorgen over het onderwerp ‘Geopolitiek’. Deze twee goeroes op het gebied van Geopolitiek (onder andere bekend van BNR Nieuwsradio) gaan het onderwerp ‘Welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’ uitgebreid de revue laten passeren

Ook zal er een gesprek met een aantal ondernemers en specialisten over het theam Geopolitiek plaatsvinden. Uiteraard is er genoeg mogelijkheid om te netwerken. We kijken er naar uit je te ontmoeten op 24 september.

PROGRAMMA

09.00 uur: Aankomst en inschrijving met koffie en thee 

09.30 uur: Welkom en opening 

09.35 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk / Thema: Geopolitiek en de invloed op bedrijven 

10.20 uur: Pauze 

10.50 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk in gesprek met enkele tafelgasten 

12.00 uur: Lunch 

12.30 uur: Rondleiding Energy Barn voor de liefhebbers 

13.30 uur: Einde programma