Africa Works!

WTCL partner NABC - Africa Works! 2022

Welke rol kan het bedrijfsleven spelen bij de snelle ontwikkeling van Afrika? En hoe kan dat op een manier die toekomstbestendig is? Welke kansen levert dat op voor uw bedrijf? Dit zijn belangrijke thema’s die tijdens de vijfde editie van Africa Works! aan de orde komen.

‘Innovation for Resilient growth’ is het thema dit jaar, waarbij het accent ligt op de drie sectoren voedsel, water en energie. U kunt genieten van inspirerende sprekers en inhoudelijke workshops over de drie thema’s. Zakelijke kansen in 5 verschillende Afrikaanse landen worden gepresenteerd tijdens de landen-specifieke workshops, terwijl vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden tijdens de investeerders-sessie. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot netwerken tijdens de dag. We verwachten ook zakelijke delegaties uit aan een aantal Afrikaanse landen, waaronder Egypte.

Africa Works! wordt georganiseerd in samenwerking met kennispartner TNO en de Directie Duurzame Economische Ontwikkeling (DDE) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De Nederlandse minister voor  buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher, geeft de openingsspeech.

Onze partner NABC verwelkomt jullie graag tijdens Africa Works! 2022 op 28 juni in het Amare Theater in Den Haag. Registeer nu online.

Meer info: www.africaworks.nl