Aanmelden Marktoriëntatie reis Vietnam | 26 november tot en met 3 december 2022

Stap 1 van 3

Deelnemersvoorwaarden behorende bij het aanmeldformulier voor de Marktoriëntatie reis van WTC Leeuwarden en Vietnam Trade International  van 26 november t/m 3 december naar HCMC, Binh Duong en Binh Phuoc in Vietnam.

Om misverstanden te voorkomen en uw en onze belangen te beschermen hanteren we onze algemene leveringsvoorwaarden rond de organisatie en uitvoering van handelsmissies naar het buitenland.

Op de site is het reisprogramma vermeld en momenteel wordt door ons gewerkt in Vietnam om het programma optimaal in te vullen, waarbij de wensen van deelnemers centraal staan.

Zoals aangegeven is het reisprogramma afgestemd op vertrek op zaterdag 26 november 2022 en aankomst op Schiphol op zaterdag 3 december. U dient zelf een retourticket te boeken en uw visum te regelen, het is verstandig om dat te doen met een mogelijkheid tot omboeken.

Het minimale aantal deelnemers waarbij de reis doorgaat ligt op 7 bedrijven, als er meer personen per bedrijf meewillen dan dient er per persoon een aanmelding ingevuld te worden.

Wij volgen het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/vietnam

Inschrijfgeld
1e persoon per bedrijf
2e persoon per bedrijf
Hotel en catering overig
€ 800,-
€ 800,-
Organisatiekosten
€ 2050,-
€ 950,-
TOTAAL
€ 2850,-
€ 1750,-
Minus RVO subsidie*
– € 1025,-
– € 425,-
VOOR DEELNEMER
€ 1825,-
€ 1325,-

De organisatiekosten bestaan uit o.a. transportkosten in Vietnam (Vip-bus), zaalhuur, het houden van seminars, voorbereiding matchmaking in Vietnam, zakendiners en netwerklunches, tolkkosten bij groepsactiviteiten.

* Onder voorbehoud van goedkeuring subsidie door RVO. Zie voor de RVO subsidie https://mijn.rvo.nl/sib-missievoucher