WTCA General Assembly 2018

In april 2018 verwelkomen wij hier in Nederland, meer specifiek in Leeuwarden en Amsterdam het wereldwijde netwerk van de WTC Association. Met 320 vestigingen in bijna 90 landen, met een netwerk van meer dan 750.000 aangesloten bedrijven een prachtig zakelijke potentieel. Een meerdaags programma met volop gelegenheid tot netwerken en actieve matchmaking. Wij zorgen vanaf april 2017 tot april 2018 binnen het WTCA netwerk dat de focus ligt op promotie van Nederland, zowel zakelijk als toeristisch.

 

Interesse? Lees hier meer over:

 

Contact organisatie WTCA General Assembly 2018

Algemeen, Heliconweg 52, 8914 AT  Leeuwarden
Email: info@wtcaga2018.nl
Direct telefoonnummer: 058-2941656
Projectmanager – Karel Bolt, bereikbaar via k.bolt@wtcleeuwarden.nl en 06-51994484
Logistiek – Congres Bureau Friesland

 

 

Officiële overdracht in Las Vegas

Op 4 april 2017 vond de officiële overdracht van de organisatie van de WTCA General Assembly plaats op de Strip in Las Vegas. Wethouder Henk Deinum nam voor ons officieel het stokje over van de organisator van dit jaar – WTC Las Vegas. Het startmoment voor ons om binnen ons WTC netwerk (Noord) Nederland wereldwijd te promoten en te bewerkstelligen dat u in april 2018 zoveel als mogelijk WTC delegates kunt ontmoeten. Het was fantastisch om als World Trade Center Leeuwarden met een kleine delegatie af te reizen. O.a. heeft de Water Alliance tijdens het WTC congres het Nevada Watercluster WaterStart kunnen ontmoeten.

 

 

WTCA GA 2018 Tentative Conference Schedule

Voor 2018 staat een driedaags internationaal programma in de steigers. De aftrap is een Internationaal Congres met het thema: ‘Better together. Trust core of international business’. Het driedaags programma wordt in samenwerking met veel partijen neergezet en biedt voldoende ruimte voor de sterke branches en bedrijven in Noord-Nederland om zich te presenteren. Voor Noord-Nederlandse bedrijven een geweldige kans hun netwerk wereldwijd uit te bouwen en de regio op de kaart te zetten.

 

 

 

In de pers

Promotiemateriaal tijdens WTCA GA 2017 in Las Vegas – mede mogelijk gemaakt door Merk Fryslân

 

 

 

 

 

Het initiatief voor het uitbrengen van het bid ligt bij World Trade Center Leeuwarden – Center for Export & Import. Veel bedrijven uit Noord-Nederland, cluster organisaties, werkgeversorganisaties, overheden en onderwijs ondersteunen dit initiatief op verschillende manieren. Hebt u ook interesse in deelname neem dan contact met ons op. Klik hier voor de mogelijkheden en de sponsorovereenkomst.

 

 

Status organisatie september 2016 – het zakelijk belang voor het Nederlandse bedrijfsleven

Met de organisatie van de algemene jaarvergadering voor de WTC Association in 2018 krijgt (Noord) Nederland wereldwijd uitstraling. Tijdens deze informatieve bijeenkomst werd vooral ingegaan op het zakelijk belang voor het Nederlandse bedrijfsleven. Door het initiatief gelijktijdig het Internationale Congres “Trust, the core of International Business” te organiseren maken wij het mogelijk dat het Nederlandse bedrijfsleven zich prominent presenteert. De bedrijven – die zich op een unieke wijze in deze week presenteren – en de aanwezige delegaties van WTC’s uit de hele wereld worden met elkaar in contact gebracht.

Namens het bestuur van de WTC Association was de heer Gerard Vaandrager aanwezig. Een interactieve, inspirerende bijeenkomst met volop ruimte om diverse ideeën van sponsoren te bespreken.

“WTC Leeuwarden zal deze dagen volledig in het teken staan van Matchmaking en Netwerken waarbij het lokale bedrijfsleven de mogelijkheid zal hebben zich van hun beste kant te laten zien.”

Volg de link naar een foto impressie van de eerste Sponsorbijeenkomst gehouden op 13 september in WTC Leeuwarden.

Geen reacties

Geef een reactie