WTCA General Assembly 2018

“World Trade Center Leeuwarden wint race om organisatie 49ste WTC General Assembly!“

Noord-Nederland / Leeuwarden wordt in 2018 vijf dagen lang hét centrum van internationale handel. In dat jaar vindt de General Assembly van de World Trade Center Association voor het eerst in de Friese hoofdstad plaats. Meer dan 400 professionals uit 70 landen zijn daarbij aanwezig. World Trade Center Leeuwarden – Center for Export & Import (WTC Leeuwarden)  geeft hiermee fysiek toegang tot hun wereldwijde zakelijke netwerk. De General Assembly wordt een belangrijk moment voor het bedrijfsleven uit het Noorden om zich internationaal te profileren, zegt Evert Jan Schouwstra, Managing Director van WTC Leeuwarden.

De WTCA GA is de jaarvergadering van alle WTC’s wereldwijd. Schouwstra heeft in zijn presentatie in april 2016 namens alle WTC’s in Nederland voor het bestuur van de WTC Assocation uiteen gezet wat ons land, onze regio en de stad Leeuwarden te bieden heeft. En het voor elkaar gekregen dat de winst voor het mogen organiseren van deze WTCA GA 2018 naar Nederland is gekomen!

 

voorkant-folder

Interesse? Lees hier meer over:

normaal-Evert_Jan_Schouwstra_N_Channel_TV

 

 

 

WTCA GA 2018 Tentative Conference Schedule

Voor 2018 staat een driedaags internationaal programma in de steigers. De aftrap is een Internationaal Congres met het thema: ‘Better together. Trust the start for international business’. Het driedaags programma wordt in samenwerking met veel partijen neergezet en biedt voldoende ruimte voor de sterke branches en bedrijven in Noord-Nederland om zich te presenteren. Voor Noord-Nederlandse bedrijven een geweldige kans hun netwerk wereldwijd uit te bouwen en de regio op de kaart te zetten.

 

20161013-programma-opzet

 

 

Het initiatief voor het uitbrengen van het bid ligt bij World Trade Center Leeuwarden – Center for Export & Import. Veel bedrijven uit Noord-Nederland, cluster organisaties, werkgeversorganisaties, overheden en onderwijs ondersteunen dit initiatief op verschillende manieren. Hebt u ook interesse in deelname neem dan contact met ons op. Klik hier voor de mogelijkheden en de sponsorovereenkomst.

 

 

 

Terugblik eerste sponsorbijeenkomst – het zakelijk belang voor het Nederlandse bedrijfsleven

Met de organisatie van de algemene jaarvergadering voor de WTC Association in 2018 krijgt (Noord) Nederland wereldwijd uitstraling. Tijdens deze informatieve bijeenkomst werd vooral ingegaan op het zakelijk belang voor het Nederlandse bedrijfsleven. Door het initiatief gelijktijdig het Internationale Congres “Trust, the core of International Business” te organiseren maken wij het mogelijk dat het Nederlandse bedrijfsleven zich prominent presenteert. De bedrijven – die zich op een unieke wijze in deze week presenteren – en de aanwezige delegaties van WTC’s uit de hele wereld worden met elkaar in contact gebracht.

Namens het bestuur van de WTC Association was de heer Gerard Vaandrager aanwezig. Een interactieve, inspirerende bijeenkomst met volop ruimte om diverse ideeën van sponsoren te bespreken.

 

“WTC Leeuwarden zal deze dagen volledig in het teken staan van Matchmaking en Netwerken waarbij het lokale bedrijfsleven de mogelijkheid zal hebben zich van hun beste kant te laten zien.”

Volg de link naar een foto impressie van de eerste Sponsorbijeenkomst gehouden op 13 september in WTC Leeuwarden.

 

 

Contact organisatie WTCA General Assembly 2018

peter-linnenbank

 

Stichting WTCA General Assembly 2018
Heliconweg 52, 8914 AT  Leeuwarden
Projectleider: Peter Linnenbank
Email: p.linnenbank@wtcleeuwarden.nl
direct telefoonnummer: 058-2941656
of mobiel: 0623131899
Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met het algemene nummer van World Trade Center Leeuwarden – 058-2941610

 

 

WTCA GA 2018 in de pers