Lokaal partnerschap met MKB Nederland Noord

De samenwerking met MKB heeft als doel elkaar te versterken op diverse beleidsterreinen waar ondernemers mee te maken hebben. Hierbij kunt u denken aan internationaal ondernemen, vinden van betrouwbare zakenpartners in binnen- en buitenland maar ook aan aanbesteden, personeel, ondernemersfondsen, lokale lasten & regeldruk, openbare werken en nadeelcompensatie.

MKB-Nederland Noord voor de WTC leden

  • MKB-Nederland is de landelijke ondernemersorganisatie die de stem van het midden- en kleinbedrijf laat horen in uw regio, Den Haag, maar ook in Brussel. Voor de regionale dienstverlening is er het regio kantoor MKB-Nederland Noord. Maar wat doet MKB-Nederland Noord, naast de belangenbehartiging, nog meer voor haar leden? Dat laten we u graag zien in het onderstaande overzicht. Part-of-the-deal is dat leden van de WTC Businessclub tegen een gereduceerd tarief lid kunnen worden van MKB-Nederland Noord.

 

WTC voor leden van MKB Nederland-Noord

button Matchmaking Tool klein

  • Leden van MKB-Nederland Noord kunnen kosteloos éénmalig hun zakelijk profiel in de matchmakingtool van WTC Noord-Nederland plaatsen. Dit profiel staat vervolgens 30 dagen online en wij zetten uw zoekvraag in ons netwerk uit.

 

De dienstverlening van MKB-Nederland Noord bestaat uit 4 pijlers:

  • Bereikt – Als belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf maken zij zich sterk voor een gezond en beter ondernemersklimaat.
  • Ontmoet – Als lid wordt u automatisch uitgenodigd voor al hun evenementen en bijeenkomsten. Het netwerk bestaat uit 15.000 leden en per jaar ontmoeten zij gemiddeld 6000 op een van hun bijeenkomsten.
  • Ondersteunt – Gratis eerstelijnsadvies en via Mijn MKB.nl hebt u toegang tot relevante publicaties en producten, kunt u scans uitvoeren om uw bedrijf door te lichten en de daaruit volgende to-do’s bekijken en uitvoeren
  • Informeert – Regelmatig brengen zij per thema boeken en white-papers uit.

Lees meer via: www.mkb.nl