Arena sessie Internationaal Zakendoen en aansluitend High Beer bij BCDN

21mrt

Ontmoet leden van de Friese Exportclub (FEC), World Trade Center Leeuwarden – Center for Export & Import, deelnemers aan de Export Carrousel(s) Friesland en leden van meer businessclubs uit Noord-Nederland op het WTC plein. Kom eerst naar onze Arena sessie en laat u informeren over de laatste ontwikkelingen in Internationaal Zakendoen (aanvang 18.30 uur).

Aansluitend staat vanaf 19.30 uur op het WTC plein de bierproeverij voor ons klaar. Wijnhandel Wielinga laat ons kennismaken met 4 bieren gebrouwen in Friesland van twee verschillende lokale brouwerijen en restaurant élevé serveert daarbij passende hapjes.

Internationaal spreekuur tijdens de BCDN

Weten hoe je zaken moet doen in Duitsland? in de USA? in China? Hoe je in contact komt met een buitenlandse partner? Welke subsidies er zijn om je internationaal te ondersteunen? Logistiek? Welke documenten? Culturele verschillen? Behoefte aan kosteloze coaching? Op de BCDN organiseert World Trade Center Leeuwarden – Noord Nederland een seminar samen met de Friese Exportclub waarin veel van deze zaken voorbij komen. Daarnaast kan op de beurs een gesprek worden aangegaan met een ervaren exporteur.  Interesse? Meld je aan via l.adnan-eertman@wtcleeuwarden.nl voor een persoonlijk gesprek.

Ontmoet onze ervaren exporteurs, onze coaches bij de WTC stand 4120 of op het WTC plein.

 

 

18.30 uur – Arena sessie – Internationaal zakendoen

U hebt internationale ambities? U bent al jaren internationaal actief maar wilt graag met een nieuw product de markt op? Of met een bestaand product een nieuwe markt op?

Dutchboxx – lokaal ondernemer uit Heerenveen, standhouder bij de BCDN (nummer 3001) heeft recent deelgenomen aan de Export Carrousel en tevens een SIB coachingstraject doorlopen met 1 van de coaches van het World Trade Center Leeuwarden – Center for Export & Import. Dutchboxx is op dit moment nog vooral op de lokale markt actief. Hun innovatieve kartonnen pallets zijn zeer geschikt voor de internationale markt. Redenen genoeg voor hun om zich te oriënteren op de export mogelijkheden.

Volop kansen in het buitenland! Ook voor u en uw producten.

 

U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur bij onze Arena sessie voor een korte informatieve sessie over internationaal zakendoen.

  • Na een woord van welkom volgt een korte introductie van de Friese Export Club en World Trade Center Leeuwarden.
  • Is exporteren iets voor mijn bedrijf?
    Hoe bereid je je voor? Hoe kom je aan de juiste informatie om die markten op te gaan?
  • Krijg gratis coaching (Starters International Business) via het WTC.
  • En is de Export-Carrousel ook iets voor mijn bedrijf?
  • Dutchboxx – Piet Stilma lokaal ondernemer uit Heerenveen heeft recent een SIB coachingstraject doorlopen en eveneens deelgenomen aan de Export Carrousel. Hoe zijn hun ervaringen?
  • Grutte Pier bierbrouwerij – neemt nu deel aan de Export Carrousel. Wij kunnen 2 van hun producten proeven bij de High Beer.

 

 

19.30 uur – High Beer – bierproeverij op het WTC plein

Wielinga Wijnhandel verzorgt de bierproeverij met bieren van 2 Friese Brouwerijen. Netwerken onder het genot van het proeven van biertjes van Grutte Pier Brouwerij uit Leeuwarden (tevens deelnemer aan de Export Carrousel) en Brouwdok uit Harlingen.

Evert Jan Schouwstra zal kort een toelichting geven op het grote internationale evenement wat hij en zijn team naar Leeuwarden hebben weten te halen en wat gaat plaatsvinden begin april 2018. De WTC GA 2018! met het internationale congres: Trust, the core of International business. Een uniek drie-daags internationaal netwerkevenement voor ondernemend Noord-Nederland. Delegaties vanuit het gehele WTC netwerk komen naar Leeuwarden.

Het team van het WestCord WTC hotel, WTC Expo, restaurant élevé, Holland Casino, DoubbleU, Wijnhandel Wielinga, Legends of Leeuwarden, Faber Audiovisuals, Groningen Airport Eelde en World Trade Center Leeuwarden – Center for Export & Import ontvangen u graag.

Klik op de foto voor een impressie van de High Beer 2016

Interesse in deelname aan de High Beer?

Aanmelden kan voor WTC leden en hun introducés via een email aan l.adnan-eertman@wtcleeuwarden.nl Bent u geen lid van ons of u bent lid van een andere mee-organiserende partij vermeldt dan bij aanmelding waar u bij bent aangesloten. Graag tot ziens!! Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 17 maart 2017!!

 

Business Contact Dagen Noord

Business Contact Dagen Noord is een prachtig netwerkevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. Het platform om samen nieuwe kansen en markten aan te boren. De juiste mensen op de juiste plek en dat maakt de beurs een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen en leads te genereren.

Volg de link naar de
website van deze zakelijke netwerkbeurs.


Datum en tijd:
21 maart 2017
Van: 18:30
Tot: 20:30
Locatie:
WTC EXPO Leeuwarden
Heliconweg 52, 8914 AT
Leeuwarden
Contactgegevens:
Froukje Kooistra
f.kooistra@wtcleeuwarden.nl