Zout aan de broek – Excursie door Groningen Seaports

16mei

Vandaag bezoeken wij Groningen Seaports. Met 24 WTC leden kunnen wij deelnemen aan de excursie ‘Zout aan de broek’. Dit is een exclusief programma. Deadline aanmelding 1 mei

 

logo-groningen-seaports

Zaken doen in Delfzijl of de Eemshaven?

Als commerciële exploitant en beheerder van de haven- en industrieterreinen van Delfzijl en de Eemshaven werkt Groningen Seaports aan uw nieuwe bedrijfsvestiging. Bent u actief in de offshore wind business of datacenterbranche, dan is de Eemshaven de plaats waar u het beste tot uw recht komt. Voor chemische bedrijvigheid of circulaire economische activiteiten is Delfzijl de ‘place to be’.

Met meer dan 700 hectare beschikbaar terrein is er in ieder geval alle ruimte voor u om te ondernemen. Beide havens beschikken over goede spoor-, weg- en waterverbindingen waardoor uw locatie uitstekend bereikbaar is. Uiteraard kunt u gebruik maken van de aanwezige havenfaciliteiten, zoals kaden, steigers of havenkranen. Groningen Seaports brengen u graag met de juiste dienstverleners in contact om zaken te doen.

Volg de link om te horen waarom Google voor Groningen Seaports koos.

 

Zout aan de broek

De excursie, met o.a. een vaartocht met open speedboten, begint om 13.30 uur bij kantoor Nijlicht in de Eemshaven en duurt ongeveer drie uur.

Het programma is als volgt:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Introductie over Groningen Seaports
  • Virtuele rondleiding met behulp van 3d techniek
  • Een vaartochtje met speedboten
  • Afronding met een hapje en een drankje

 

Let op:

Een vaartocht met open speedboten is onderdeel van het programma. Wij attenderen u erop dat deze vaartocht niet geschikt is voor oudere personen, zwangere dames en personen met gezondheidsproblemen (rug- en hartklachten). Wij hanteren hierbij de regel dat als men niet zelfstandig aan boord kan komen, hij/zij helaas niet met de vaartocht mee kan. Ook kan het voorkomen dat kleding nat wordt.

 

powerboats-excursie-zout-aan-de-broek

 

Aanmelding

Aanmelden kan door het sturen van een email naar f.kooistra@wtcleeuwarden.nl
1 mei 2017
is de deadline voor aanmelden. Het maximum aantal deelnemers voor de excursie is 24 personen en is exclusief voor onze leden (per aangesloten bedrijf kan 1 persoon deelnemen).

 

Routebeschrijving

De excursie start op kantoor Nijlicht in de Eemshaven (Schildweg 16). Klik hier voor details.


Datum en tijd:
16 mei 2017
Van: 13:15
Tot: 16:30
Locatie:
Eemshaven – Kantoor Nijlicht
Schildweg 16
Eemshaven
Contactgegevens:
Froukje Kooistra
f.kooistra@wtcleeuwarden.nl